Хубавата новина е, че тези хора, които седем месеца ни

...
Хубавата новина е, че тези хора, които седем месеца ни
Коментари Харесай

Румен Овчаров за правителството на Петков: Хубавото е, че тези хора няма да ни “спасяват“ вече

Хубавата вест е, че тези хора, които седем месеца ни " избавят ", няма да продължат да ни " избавят ". Благодарение на " избавителните " им ограничения цените на газа до август на практика ще се усилят съвсем три пъти във връзка оповестената през днешния ден вест от премиера в оставка Кирил Петков, че интерконекторът с Гърция към този момент има Акт 14, а до края на август би трябвало да има и Акт 15 и 16. Това сподели прде bTV някогашният министър на енергетиката Румен Овчаров.
Прочетете още
Колкото по-малко ни " избавят ", толкоз по-добре. Колкото по-бързо изчезнат тези хора, толкоз по-добре, добави той.

България беше употребена като опитно зайче – и с газа, и с дипломатите. Целта беше да се види по какъв начин ще реагира Русия, съобщи Овчаров. Диверсификацията води до неустойчивост и до по-високи цени, уточни той.

По думите му цената на газа е арестувана изкуствено през юни и през юли, по тази причина през август ще има фрапантно нарастване.

Той предизвести, че в случай че битовите консуматори не бъдат обезщетени, през зимата те ще бъдат изправени пред баснословни сметки. Същото важи и за лечебни заведения, учебни заведения и всички институции, които се отопляват на газ, съобщи някогашният енергиен министър.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР