Хубавата Елена, която се превърна в абсолютен фаворит на зрителите

...
Хубавата Елена, която се превърна в абсолютен фаворит на зрителите
Коментари Харесай

Евгени е в миналото: Елена от Ергенът показа новото си гадже?

Хубавата Елена, която се трансформира в безспорен любимец на феновете във втори сезон на " Ергенът " наподобява към този момент е не запомнила за Евгени. Припомняме ви, че тя беше може би най-настъпателната участничка, която направи всичко по силите си, единствено и единствено да бъде видяна и харесана от пианиста. И да, несъмнено съумя, даже остана на почетното второ място в конкуренцията за сърцето му. 
                             

И въпреки Генчев да разруши упованията ѝ, а тя да проля много сълзи по него и неосъществените ѝ фантазии да бъдат дружно, наподобява че през днешния ден изцяло е преодоляла любовното си отчаяние. И май, май е напът да се влюби още веднъж, в случай че това към този момент не се е случило.

В един от последните слънчеви дни Елена била видяна в Пловдив с тайнствен мъж.Там двамата били на кафе в Стария град, като си гукали и се целували буйно, а погледът на редакторката бил също толкоз влюбен, колкото и на самостоятелните си срещи с Евгени, когато правеше всичко, с цел да го завоюва. За гледката описват очевидци, представени от razkritia.com 
                             

Засега не излиза наяве кой е късметлият, само че се знае, че е с загар и добре комплициран, а на възраст - може би е, колкото самата Елена или малко по-голям от нея. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР