Хубав ли е плажът на Слънчака? Вижте къде е в

...
Хубав ли е плажът на Слънчака? Вижте къде е в
Коментари Харесай

Хубав ли е плажът на Слънчака? Вижте къде е в световните класации

Хубав ли е плажът на Слънчака? Вижте къде е в международните ранглисти

Хубав ли е плажът на Слънчев бряг? Според класациите, той е на 84 място.

За да бъде подреден измежду най-хубавите плажове в света за един плаж се съди по образното им обаяние – тънък пясък и чиста синя вода. Това е първата селекция, която се уголемява и включва разнородни критерии, като да вземем за пример цената за локалната общественост, оферти за метод на живот и културно значение, оповестява Beach Atlas, представени от БТВ.

Първите 3 позиции заемат надлежно: Бора Бора; Болдърс бийч (ЮАР); Уайкики бийч (САЩ).

 

Няколко са критериите, по които плажовете биват оценени:

Плажове, които въплъщават обичайния облик на идеалната картичка с тънък златист пясък, чиста синя вода и живописни пейзажи.

Когато се замислим за тази категория, се сещаме за Ибиса с нейния знаменит нощен живот и енергични празненства на плажа или за Дубай, който въплъщава лукса на плажа със своите извънредни курорти и изискана атмосфера.

Приобщаващи плажове, които подсигуряват, че всеки клиент се усеща показан и удобно, без значение от неговия генезис, еднаквост или качества.

Този аршин отбелязва разнообразието на естествените плажни линии – от езера и речни крайбрежия до неповторими формирания. Той също по този начин акцентира богатата флора и фауна, наблягайки екологичното благосъстояние на тази среда.

Плажове като Копакабана в Бразилия са неразделна част от идентичността и обществения живот на своите градове. Те не са просто туристически атракции, а места, където процъфтяват локалната просвета и публичният живот.

Плажове с историческо значение или мощно наличие в поп културата, в това число увековечени в киното. В него се показват плажовете, които са си спечелили културна известност, надхвърляща естествената им хубост.

Процес на асортимент е композиция от мненията на специалисти по пътувания и инфлуенсъри, като е учреден на данни и е мощно повлиян от човешкия опит.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР