Huawei сключи лицензионна сделка, която ще позволи използването на нейни

...
Huawei сключи лицензионна сделка, която ще позволи използването на нейни
Коментари Харесай

Huawei сключи лицензионна сделка за 4G технологии с VW

Huawei подписа лицензионна договорка, която ще разреши потреблението на нейни 4G технологии в коли, създадени от Volkswagen Group, заяви в сряда китайският софтуерен колос.

Сделката е най-голямата до момента в автомобилната промишленост, добави Huawei.

Това се случва, когато компанията се насочва нападателно към интелигентни транспортни средства и други нови браншове, откакто глобите на Съединени американски щати нанесоха удар върху обичайното мрежово съоръжение и бизнес линии на смарт телефони, съобщи БГНЕС.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
През идващите години Volkswagen възнамерява да усили произво...

Huawei не даде финансови условия или идентифициране на доставчика на VW, само че съобщи, че съглашението включва лиценз според 4G патентите на Huawei, който обгръща коли на Volkswagen, оборудвани с безжична съгласуваност.

По-късно VW разгласява изказване, в което се споделя: „ Приветстваме обстоятелството, че водеща компания за осведомителни информационни технологии е предоставила на един от нашите снабдители лиценз за общоприети съществени патенти за мобилни връзки. Това лицензиране във веригата на доставки е модел за това по какъв начин все по-тясното съдействие сред промишлеността на подвижността и осведомителната и информационната промишленост може да успее ".

Маркирайки Huawei като опасност за сигурността, Съединени американски щати не разрешиха на компанията да оперира на големия американски пазар, отрязаха я от световните вериги за доставки и притиснаха съдружниците си да забранят или отстранен оборудванията на Huawei от националните си телекомуникационни системи.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
В средата на 2019 година Huawei започва създаването на лична операционна система - HarmonyOS - в...

Huawei отхвърля обвиняванията на Вашингтон и съобщи, че Съединени американски щати в никакъв случай не са предоставяли подкрепящи доказателства.

В отговор компанията, най-големият снабдител на телекомуникационни мрежови уреди в света и някогашен водещ снабдител на смарт телефони, се насочи към други бизнес сегменти за оцеляване.

Освен че доставя технологии на производители на интелигентни коли, той е заинтригуван от прекосяване към софтуерния бранш, както и към компютърни облаци за връзка.

Миналия месец Huawei също по този начин пусна лична мобилна операционна система, откакто американските наказания не разрешиха да употребява системата на Гугъл за Android на своите смарт телефони.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР