Huawei ще бъде част от инициативата на Теленор Офис на

...
Huawei ще бъде част от инициативата на Теленор Офис на
Коментари Харесай

Huawei с уъркшоп за визуално съдържание, създадено със смартфон, в седмицата на Теленор „Офис на открито“

Huawei ще бъде част от самодейността на Теленор „ Офис навън “, която ще се организира в столичния парк „ Заимов “ от 10 до 14 юни. Глобалният бранд ще показа на 11 юни от 16 часа специфичен уъркшоп, отдаден на образното наличие, основано със смарт телефони.
В уъркшопа на Huawei  по време на “Офис навън ” на Теленор ще вземат присъединяване известният фотограф и дипломат на Huawei P30 Димитър Караниколов (https://www.instagram.com/karanikolov/?hl=bg), водещата, певица и продуцент на първото българско телевизионно предаване, снимано с Huawei P30 Pro, Сантра, и TB продуцентът Теодора Димитрова, която през последната година е виновна за видео наличието на Huawei в обществените мрежи, което също е осъществено с флагман моделите на компанията.
Основната тематика на уъркшопа ще е по какъв начин благодарение на мобилните устройства може да се основава дейно и впечатляващо образно наличие за онлайн и офлайн каналите за актуалния бизнес
Събитието е уместно както за опитни публицисти и блогъри, фрийленсъри и инфлуенсъри, по този начин и за представители на разнородни бизнеси от всевъзможен мащаб. Всеки актуален бизнес има потребност от въздействащо фото и видео наличие за своя уеб уебсайт, елетронен магазин, Фейсбук страница, YouTube канал, Instagram профил и други. Събитието е отворено и за всички почитателите на мобилната снимка и видеография, които в България са доста.

Димитър Караниколов, който доби известност със своите впечатляващи фотографии от целия свят, ще даде на практика препоръки за ролята на светлина, ъгъл на снимане и комбинация. В сферата на мобилната снимка Димитър се доверява на флагман смарт телефоните на Huawei още от 2018 година
Популярната певица и водеща Сантра е продуцент на CloseUP, първото българско телевизионно предаване, снимано напълно със смарт телефон. Тя ще показа своя опит в основаването на риалити шоу с Huawei P30 Prо.
ТВ продуцентът и редактор Теодора Димитрова е индивидът, изравен зад камерата при снимането и монтажа на видео наличието за личния Фейсбук и YouTube на Huawei България. За заснематето на тези видеоклипове  тя употребява Huawei Mate 20 Pro и P30 Pro, и ще показа скъп персонален опит за провокациите, през които е минал този набиращ от ден на ден почитатели план, сполучлив образец за видео връзка на бранд с неговата публика.

Всички лектори са отворени за въпроси и двустранно шерване на потребен опит с гостите на “Офис навън “ на Теленор.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР