Huawei представи по време на технологичната конференция IFA в Берлин

...
Huawei представи по време на технологичната конференция IFA в Берлин
Коментари Харесай

Новите безжични слушалки HUAWEI FREEBUDS 3 предлагат нов интелигентен звук с помощта на чипа KIRIN A1

Huawei показа по време на софтуерната конференция IFA в Берлин безжичните си слушалки HUAWEI FreeBuds 3. Те са част от новата аудио тактика на компанията, която е ориентирана към премиум аудио пазара. Слушалките ще работят със личния чип Huawei Kirin A1.

Чипсетът Kirin A1 употребява софтуерно модернизиран метод за даване на отлични звукови характерности на FreeBuds 3. Слушалките са комбиниране на изключителни технологии за цифрова обработка на тон с тънко надъхан драйвер с висока сензитивност, с цел да се обезпечи дейно решение за възпроизвеждане на музика и глас. Освен това новият образован тон, в чиято основа е чипът Kirin A1, може да се похвали с голям брой функционалности като постоянна съгласуваност, ултра ниска инертност и впечатляваща технология за надзор на шума.

Създаване на нов образован тон: новият чипсет HUAWEI Kirin A1

Kirin A1 е първият чип, който е особено създаден за пазара на носими и звукови устройства. Kirin A1 идва с голяма мощ за култивиране на комплицирани задания. При това е с извънредно стилен размер - 4,3 мм на 4,4 мм.

Като първият BT 5.1 & BLE 5.1 носим чип, Kirin A1 трансформира FreeBuds 3 в устройство с ненадмината непоклатимост и лекост на свързаността. В комбиниране с новото потомство логаритъм за избор на Bluetooth сигнал, осъществено благодарение на интелигентната адаптивна технология за смяна на честотата за връзки, чипът може динамично да разпознава честотни ленти, нечисти от 2.4GHz честоти, като да вземем за пример Wi-Fi, и да премине към свободен канал. Това разрешава бързото адаптиране към измененията в обкръжението и самостоятелна от разстройствата работа.

Собственият изохронен двуканален Bluetooth на Huawei дава на безжичните слушаки същински стерео тон, свързвайки се без значение и по едно и също време към лявата и дясна слушалка. Разработената от Huawei двуканална технология за синхронизиране разрешава на двете слушалки да получават левия и десния аудио канал непосредствено от интелигентно устройство, като в същото време улеснява директната връзка сред устройството и двете слушалки без разстройства. Самостоятелно създаденият двуканален режим на синхронно предаване води до утра ниска инертност до 190ms2, което прави FreeBuds 3 съвършената безжична слушалка за геймърите, които желаят незабавна аудио връзка.

Нов естетически дизайн, въодушевен от природата

HUAWEI FreeBuds 3 идват в объл калъф за зареждане, който е планиран по този начин, че да се побере комфортно в джоба и да се носи леко в ръка.

Безжичните слушалки на HUAWEI FreeBuds 3 се носят комфортно с помощта на своите ергономични извивки и натурален отворен дизайн. Това разрешава да се държат в ухото с часове. Елегантно завършени, те са решени в минималистичен, само че съвременен дизайн, допълнен от лъскаво черно или бяло покритие.

В резултат на проучване на факторите, които основават естетически, ергономични и акустични преимущества в дизайна, се ражда и Dolphin Bionic Design на безжичните слушалки на Huawei. Този дизайн е въодушевен от естествена кривина на гласната празнина на делфина и с помощта на него концентрира и модулира гласа. Това се добавя и от опцията на устройството да се нарежда по-дълбоко в ухото, което усъвършенства извънредно качеството на звука.

Интелигентен метод към намаляването на външния звук

С помощта на чипа HUAWEI Kirin A1 се преодолява пропастта сред основаването на функционални чипове и изкуството на създаване на първокачествен тон. За да откри този баланс, Huawei основава новаторския процесор за цифров аудио сигнал, интегриран в чипа Kirin A1. Тази водеща технология в промишлеността разрешава да се обработват аудио честоти до 356MHZ. Прецизният логаритъм разрешава редуцирането на външни звуци в действително време, като нарежда HUAWEI FreeBuds 3 като съвършен избор за позвънявания в шумни пространства.

HUAWEI FreeBuds 3 са първите безжични стерео слушалки, които по едно и също време поддържат шумоподтискане при позвъняване и интензивно редуцириране на шума в действително време. Базирано на симулацията на звука в ушния канал, изходната периодичност и интензитетът на сигнала за понижаване на шума се приспособяват към другите форми на ушния канал, като по този метод се реализира отличен резултат на понижаване на шума, даже и при носене навън. Чрез двойно допиране на лявата слушалка, може да се включи и изключи функционалността за понижаване на шума, което разрешава на потребителите да се любуват на кристално чиста музика даже в претъпканото метро или гръмък ресторант.

Студиен тон, страховит бас

Високочувствителният 14мм динамичен драйвър на HUAWEI FreeBuds 3 разрешава на всяка нота да звучи с истинската си непорочност. Басът е мощен, мощен и рязък, което дава чувство за слушане на музика в студийни условия.

Батерия, която устоя през целия ден

FreeBuds 3 могат да се зареждат безжично, като зареждането може да се извърши с безжично зарядно или посредством назад безжично зареждане посредством смарт телефон. Благодарение на енергийната успеваемост и ниското ползване на сила на чипа Kirin A1, HUAWEI FreeBuds 3 могат да устоят непрекъснато аудио възпроизвеждане в продължение на 4 часа с едно зареждане и общо 20 часа, когато се употребяват дружно с кутията за зареждане.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР