Huawei печели все повече симпатии и фенове не само заради

...
Huawei печели все повече симпатии и фенове не само заради
Коментари Харесай

Новият най-силен коз на Huawei

Huawei печели от ден на ден благосклонности и почитатели освен поради страхотните технологии, които предлага на потребителите си, само че и поради отхвърли си да сведе глава пред тежките търговски рестрикции, наложени от Съединени американски щати.
 Гугъл, Huawei Mate 30, Mate 30 Pro и ориста на телефоните при неналичието на Гугъл приложения
Huawei отвръща на удара

Каква ще е ориста на Huawei Mate 30 серията без Гугъл

Тази година компанията пусна едни от най-атрактивните смарт телефони на пазара, както и пионерски сгъваем телефон, който би трябвало да влезе в продажба през идния ноември.

За изненада на всички, през вчерашния ден в Twitter се появи пост, който оповестява, че на 17 октомври ще станем очевидци на още един телефон, който ще разполага с революционен, невъобразим досега екран.
 Снимка 447176

Става въпрос за смарт телефон, напълно лишен от рамки, с екран, който няма никакви дупки, бутони и изпълва напълно лицето на джаджата.

Няколко компании към този момент разполагат с сходни патенти, само че към момента няма подобен артикул на пазара.
 Xiaomi Mi Mix Alpha - първият телефон, изработен от екран
Xiaomi Mi Mix Alpha - невъобразим смарт телефон, изработен от… екран

Прототипът мигновено печели благосклонностите ни

В поста се оповестява, че селфи камерата и датчикът за пръстов отпечатък ще са вградени в самия екран, а слушалката най-вероятно ще бъде заместена със тон, приближаващ непосредствено от екрана.

Сигурни сме, че неналичието на Гугъл приложения в сходен артикул ще бъде преглътната от доста консуматори, за които новаторските технологии са по-важни и забавни от няколкото отсъстващи приложения.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР