Huawei не спира да изненадва цялата индустрия и потребителите си

...
Huawei не спира да изненадва цялата индустрия и потребителите си
Коментари Харесай

Huawei продължава да расте и да печели, въпреки трудностите

Huawei не стопира да изненадва цялата промишленост и потребителите си със способността си да продължава да пораства и да се развива, макар сериозния удар, който получи от Съединени американски щати.
 Гугъл, Huawei Mate 30, Mate 30 Pro и ориста на телефоните при неналичието на Гугъл приложения
Huawei отвръща на удара

Каква ще е ориста на Huawei Mate 30 серията без Гугъл

Противно на всички упования, китайският производител продължава да бележи огромен напредък и се радва на нелоши продажби, имайки поради, че най-новите флагмани на компанията бяха лишени от екосистемата на Гугъл.

Вчера Huawei заяви, че приходите на компанията през третото тримесечие на годината са с цели 24.4% повече от тези за същия интервал през 2018 година

От началото на годината компанията продала невероятните 185 милиона смарт телефони, което пък е с 26% повече от продажбите, осъществени през първите девет месеца на предходната година.

В огромна степен растежа в приходите се дължи и на това, че компанията към този момент има над 60 контракта за имплементиране на 5G инфраструктура с други огромни компании по целия свят.

Всичко това ни кара да се чудим дали Huawei към този момент нямаше да е задминал Samsung като водещ производител на смарт телефони, в случай че Съединени американски щати не бяха лимитирали търговията на американски компании с китайския колос.
 Huawei, новият смарт телефон на марката и невижданият до момента екран
Новият най-силен коз на Huawei

Телефон, като никой различен

Втората четвърт на 2019 година бе изключително тежка за Samsung, чийто доходи бяха с 56% по-ниски по отношение на миналата година.

В същото време от Huawei не престават да настояват, че рестрикциите на държавното управление на Доналд Тръмп ще афектират растежа на компанията единствено в кратковременен проект, само че надали ще съумеят да лимитират развиването й в по-далечното бъдеще.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР