Huawei Lingxi Pointing Remote Control обещава мини революция в управлението

...
Huawei Lingxi Pointing Remote Control обещава мини революция в управлението
Коментари Харесай

Дистанционното еволюира в лазерна показалка


Huawei Lingxi Pointing Remote Control дава обещание мини гражданска война в ръководството на наличие, показвано на огромния екран (снимка: Gizchina)

П ърво по рода си дистанционно управление за тв приемник сподели китайската компания Huawei на огромно събитие за нови артикули по-рано тази седмица. Иновативното устройство Huawei Lingxi Pointing Remote Control към този момент се появи в онлайн магазините на Huawei и JD.com на цена от Щатски долар 140 .

Дистанционното Lingxi е първото в света устройство от този клас, което разрешава на потребителя тъкмо да уточни място на екрана и по този начин издига удобството на ръководство на ново равнище. Пултът поддържа плъзгане, допиране и други жестове, налични на мобилни устройства, които вършат по-удобно ръководството на наличие на огромния екран.

Използвайки „ насочващото ” дистанционно управление на Huawei, потребителите могат бързо да направляват в мултимедийно наличие, да превъртат видеоклипове до мечтаното място, да харесват, разясняват и препращат забавно наличие на другари. Устройството може да се употребява също за игра на шах, дама и други игри.
още по темата
Lingxi има вградена дребна антена и е оборудвано с технология за ултра-прецизно пространствено позициониране. Производителят твърди, че курсорът се движи гладко по екрана и човек привиква доста бързо с контролите.

Продължителното натискане на гласовия бутон на отдалеченото извиква помощник на смарт екрана, който ще помогне на потребителя да усили звука, да пусне филм, да отвори завесите, да изключи климатика и да извърши всяка друга команда към обвързваните интелигентни домашни устройства.

В момента Huawei Lingxi Pointing Remote Control работи единствено с екрани Huawei Smart Screen V5, само че описът със съвместими устройства ще бъде последователно разширяван. Новият артикул не е по никакъв начин на ниска цена – цената му в този момент е $140.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР