Хуан Мартин дел Потро разкри в социалните мрежи, че не

...
Хуан Мартин дел Потро разкри в социалните мрежи, че не
Коментари Харесай

Дел Потро: Не съм сигурен, че ще играя тенис отново!

Хуан Мартин дел Потро разкри в обществените мрежи, че не е сигурен дали ще може да играе още веднъж тенис. 30-годишният аржентинец получи нова фрактура на капачката на коляното в Куинс, когато се подхлъзна на тревата по време на мача си с Денис Шаповалов в сряда, а след това се отхвърли от по-нататъшно присъединяване в конкуренцията.
Преминатият скенер в четвъртък разкри, че той е получил фрактура на дясната капачка – същата травма, която го извади от игра за последния месец от 2018 и го ограничи до пет шампионата от началото на 2019. Симпатичният аржентинец призна във видео, оповестено в Инстаграм, че контузията може да постави прибързано завършек на кариерата му. „ Както може да си визиите, това е тежък миг за мен. Тъжно е, че би трябвало още веднъж да мина през това “, стартира първенецът от Ю Ес Оупън 2009.
„ Не чаках това. Не знам какво ще се случи в този момент. Надявам се, че коляното ми ще се възвърне пълноценно. Ако мачът с Шаповалов се окаже последният в кариерата ми, тогава не знам. По време на рехабилитацията ще помисля още веднъж върху нещата по-сериозно. Ще знам по-добре по какъв начин се усеща тялото ми “, приключи той. След като завоюва Ю Ес Оупън през 2009, Дел Потро по този начин и не съумя да покаже неизменност в играта си, защото бе придружен от три интервенции на лявата китка и една на дясната. Той сподели признаци на връщане към най-хубавата си форма, откакто се изкачи до номер 4 в света през януари.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР