Хроничният стрес води до трайно повишаване на кръвното налягане, твърдят

...
Хроничният стрес води до трайно повишаване на кръвното налягане, твърдят
Коментари Харесай

Стресът влияе негативно върху кръвното налягане

Хроничният стрес води до трайно повишение на кръвното налягане, настояват канадски откриватели, провели 7-годишно изследване измежду към 7000 души.

Лошите вести по малкия екран или радиото, намръщените физиономии по улиците, неналичието на поддръжка у околните ни и заобикалящите ни, нещастието на близките, зачестилите естествени бедствия, страхът от бъдещето са в основата на казуса. Отделените по време на стрес хормони - адреналин и кортизол свиват кръвоносните съдове, учестяват сърдечния темп. Това води до повишение на кръвното налягане. Това е и повода сърдечно-съдовите болести да се срещат все по-често и при напълно младежи, заемащи основни позиции.

Уникално благотворно деяние върху кръвоносната и сърдечно-съдовата система имат екстрактите от античната билка Гинко Билоба и от най-силния естествен антиоксидант - гроздовото семе.

Гинко Билобата е подобаваща за приложимост от хора, претърпяли инфаркт или инсулт, и от хора, предразположени към това - хора с високо кръвно налягане и такива с атеросклеротични плаки. Билката разрежда кръвта и не разрешава образуването на съсиреци. Освен това тя ускорява оросяването и кръвообращението към мозъка. Това благоприятства паметта и концентрацията.

Положителното деяние на екстракта от Гинко Билоба върху сърдечно-съдовата и кръвоносната система се укрепва от екстракта от гроздово семе. Той усъвършенства еластичността на стените на кръвоносните съдове, прави ги по-здрави и устойчиви, отстранява атеросклеротични плаки по вътрешните им стени. Силните антиоксидантни свойства на екстракта от гроздово семе го вършат извънреден имуностимулатор с противовъзпалително и противоалергично деяние.

Комбинацията от двата натурални растителни екстракта е скъпа за хора с хипертония, попадащи в рисковата група на сърдечно-съдови болести. Освен това подобряването на концентрацията и паметта спомагат за по-високата продуктивност и по-пълноценното другарство.

Двата натурални растителни екстракта могат да бъдат от изгода и на хора, страдащи от снижен тонус и хронична отмалялост - положение, постоянно срещано даже и измежду младежи, причина за което е слабата имунна система.

Двата екстракта, които се характеризират с доста висока централизация на биоактивните съставни елементи (100 мг Гинко Билоба дестилат и 50 мг Гроздово семе екстракт), са съставки на неповторимия за българския пазар артикул - GinkgoVin. Екстрактът от Гинко Билоба в продукта е с фармацевтична непорочност (< 5 ppм). 5 ppm е оптималното количество Ginkgolic acid, за което се смята, че не нервира стомаха. Това е индикатор, който е значим при избора на артикул, съдържащ дестилат от Гинко билоба. Една таблетка на ден обезпечава нужното количество от екстрактите за демонстрация на благотворния резултат.

Можете да намерите GinkgoVin в аптеките без рецепта и онлайн на www.botanic.cc непосредствено от производителя.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР