Христо Янев беше представен официално като нов старши треньор на

...
Христо Янев беше представен официално като нов старши треньор на
Коментари Харесай

Христо Янев при представянето си в Пирин: Искрено вярвам в това, което върша

Христо Янев беше показан публично като нов старши треньор на Пирин Благоевград и даде конференция, на която разкри вижданията си за клуба.

„ Ситуацията е такава, каквато е, аз съм я приел, обмислил и знам с какво се понечвам. Предпочитам да се боря с нещо, което на пръв взор наподобява мъчно, в сравнение с да заставам и да не върша нищо “, съобщи Янев.

На въпрос за проблеми в съблекалнята на футболния клуб, Янев разяснява, че на този стадий не е видял сходни.

„ Трябва първо да опозная тази съблекалня, да схвана същността на проблемите и корените им, с цел да мога да се оправя с тях. “, добави той и уточни, че познава огромна част от футболистите, играл е на терена с тях, с други е работил като треньор.

„ Има два дни, в които да приготвя тима за мача, който ни следва с Локомотив Пловдив и желая да работя в среда, която ни доставя наслаждение. Искрено имам вяра в това, което правя, в работата с момчетата и би трябвало по най-бързия метод да се нагодим един към различен “, добави Янев.

По отношение на стила му като треньор, той уточни, че ще е подобен, какъвто дава резултати.

„ Трябва да се съобразя с ситуацията и обстановката, която тимът е довел до този миг знаем резултатите досега, затова съм тук пред вас, ще се съобразяваме с съперник, с хората в съблекалнята, имам осъдени индивида, контузени, съблекалня, изгубила самочувствие и убеденост в себе си, имам доста работа, само че самичък не мога да я свърша. Благодари за положителното приемане, само че би трябвало да се захващаме за работа “, сподели още той.

Христо Янев съобщи, че ще бъде посредник на всички, ще се опита да бъде подобен и межди играчи и почитатели.

„ Аз постоянно съм играл тук напрегнат, постоянно е било място, на което другите тимове са се съобразявали с духа, който има вашия клуб и за мен е необяснимо да видя тим, който няма въодушевление, няма дух и няма мотивация да излезе и да покаже това, което може, тъй като дръзвам да настоявам, че имаме задоволително класни футболисти, с доста опит и качества и никой не ни притиска и не ни пречи да покажем дух, да покажем пристрастеност и предпочитание за игра. Това е първото нещо, което желая да трансформира в метода на мислене в тази съблекалня “, добави Янев.

Целите са тимът да остане в efbet Лига, а новият старши треньор уточни, че ще насочи взор и към юношеския състав на тима.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР