Христо Стоичков съсипа от критики Усман Дембеле 4 години и

...
Христо Стоичков съсипа от критики Усман Дембеле 4 години и
Коментари Харесай

Стоичков направи на кайма играч на Барса: В моята ера щеше да ми лъскаш бутоните!

Христо Стоичков унищожи от рецензии Усман Дембеле " 4 години и половина с Дембеле. 20 цялостни мача за 4 години и половина. В моята епоха щеше да ми лъскаш бутоните. Контузен в 108 мача. 18 гола и 16 асистенции. 140 милиона плюс бонуси ", стартира Христо Стоичков, правейки разбор на кариерата на Дембеле в Барса.

.
Усман Дембеле

 

Дембеле по този начин и не разбра какво е Барселона " Аз непрекъснато изучавах какво е Барселона - научих за ерата " Кубала ", ерата на Караско, на Ханс Кранкъл, на Линекер, на Хосе Мария Бакеро, на Хулио Салинас, на Алесанко. Знаех историята на Барселона. А ти (Дембеле) в никакъв случай не разбра какво е Барселона ", продължи Камата.

Заблуди ли Дембеле света, че може да играе футбол? " Христо Стоичков ти го споделя това: Ако не искаш да останеш в Барселона, най-малко не обиждай емблемата. Остави си фланелката и кажи: " Дами и господа, напущам, благодаря ви за тези 4 години и половина ". Ти заблуждаваше хората, че можеш да играеш футбол. Защото аз съм играл на твоята позиция, а ти в никакъв случай не си направи труда да научиш кои футболисти са играли там ", сподели още Стоичков.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР