Христо Стоичков потвърди участието си в Мача на мира, който

...
Христо Стоичков потвърди участието си в Мача на мира, който
Коментари Харесай

Стоичков потвърди участие за мач в памет на Диего Марадона

Христо Стоичков удостовери присъединяване си в Мача на мира, който ще се играе в Рим на 14 ноември и ще бъде в памет на Диего Марадона.

Камата ще е част от Отбора на света, където ще си партнира с футболисти като Лионел Меси, Роналдиньо, Джанлуиджи Буфон, Клаудио Каниджа, Луис Суарес и Чиро Ферара, а треньор ще им бъде Жозе Моуриньо.

На 10 октомври от 10:00 часа бе отдадена респект на най-известната десетка в историята на футбола, като в негова чест имаше 10 видео обръщения. Отправиха ги дъщерите на някогашния аржентински футболист Далма и Джанина, синът му Диего Джуниър, Меси, Буфон, Иван Ракитич, Роналдиньо, Моуриньо, Анхел Ди Мария, Дани Алвеш, Пепе Рейна, Луис Суарес и Макси Родригес.

Марадона умря на 25 ноември 2020 г. от сърдечна непълнота след прекарана интервенция на главата. В родината му върви развой против лекари и други медицински лица за ликвидиране по несъобразителност. 

Това е третото издание на Мача на мира, който се организира под патронажа на папа Франциск. На първия мач, който бе през 2016 година, Марадона бе капитан на Отбора на света.

Билетите за мача на Олимпийския стадион в Рим ще костват сред 5 и 15 евро, като всички доходи ще бъдат предоставени на Движението " Сколас ", наело се да вкара повече технологии, изкуство и спорт, с цел да помогне на образованието и интеграцията на всички общности.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР