Христо Стоичков направи емоционална реч от трибуната в Европейския парламент,

...
Христо Стоичков направи емоционална реч от трибуната в Европейския парламент,
Коментари Харесай

СТОИЧКОВ ИЗБУХНА ЗА ШЕНГЕН В ЕП: Срещу Австрия ми е най-красивият гол, ме сме 3-та ръка

Христо Стоичков направи прочувствена тирада от трибуната в Европейския парламент, на конференция по тематиката по какъв начин Европейски Съюз може да поддържа развиването на спорта и да предизвиква младите.

Камата приказва по политически тематики и разкритикува Австрия пред публицисти в Брюксел по тематиката " Шенген ": " Как да бъдеш удовлетворен от това, че ти дават по въздух и по вода, а по суша не ти дават. Няма по какъв начин да го схвана аз. Ако даденият господин, нали, Нехамер не знае, че по Дунава няма вода, ние ще му спомним. Ако не знае, че футболът се играе на терени, ще му пратя там един, не един, два гола. Защото във Виена вкарах два. И във Виена - това там ми е най-красивият гол, да види, че мога единствено по суша да ходя, другояче нямаше по какъв начин да стигна до Виена, в случай че не беше по суша. Аз не знам кои са хората, които не ни желаят. Аз постоянно ще си пазя страната. Не сме втора или трета ръка. Искахте да сме в Шенген, всички да бъдем равни, не може ти да ме делиш мен по вода и по суша. Няма по какъв начин да позволи, че ще имам Шенген по вода и по въздух, а по земя няма по какъв начин да бъда. Как да стигна до Австрия по вода. Да му напомним на този господин, че футбола го играем по суша, а не по вода. Няма по какъв начин всички в Европа да са " за ", а един човек да каже " не ".

" Аз постоянно ще си пазя страната! Не сме втора или трета ръка! Да се научи австрийският вътрешен министър къде е България и какво е дала на света. Искаме да се усещаме равнопоставени в огромното европейско семейство ", добави Христо Стоичков от трибуната в Европейския парламент. Той разяснява и избора на Георги Иванов за началник на БФС: " Желая му да си удържи на думата, нищо повече ".

„ Аз съм играл с татко му. Бил ми е играч, единствено му искам да си удържи на думата. Нищо повече “, бе късият коментар на носителя на Камата.

фотография: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР