Христо Петров от Продължаваме промяната“, популярен с прякора Ицо Хазарта,

...
Христо Петров от Продължаваме промяната“, популярен с прякора Ицо Хазарта,
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Дълъг ще бъде пътят. Ще се караме, ще се разочароваме, ще търпим насмешки и лъжи

Христо Петров от „ Продължаваме промяната “, известен с прякора Ицо Хазарта, разгласява през днешния ден във фейсбук профила си коментар, с който благодари за поддръжката. Ето какво написа още той:

Това, в което през последния месец за следващ път се убедих, е, че в България има голям брой хора, на които им пука и са подготвени да създадат всичко за страната си. Срещнах се персонално с хиляди такива хора. С доста от тях сме съидейници, с други имаме разнообразни позиции. Винаги обаче в персоналния диалог с някого можеш да усетиш дали в действителност мечтае за по-хубава България. Пълно е с такива хора- споделям ви го, тъй като ги видях с очите си.
60% от българите не гласоподаваха – това е тяхно право. Работата на хора като мен е да ги убедят, че смисъл има. Ще стане, въпреки и постепенно.
В персонален проект – благодаря за поздравленията. Мисля, че са преждевременни, тъй като прекомерно малко е направеното от мен. Убеден съм обаче, че посоката е вярна. Няма да се откажа – нито аз, нито хората до мен.
Дълъг ще бъде пътят. Ще се караме, ще се разочароваме, ще поносим подигравки и неистини. Ще понесем цялата досетливост на злото. И всичко, безусловно всичко ще си коства поради нас, поради тези, които ни сътвориха и възпитаха, и поради тези след нас.
Благодаря ви за поддръжката!

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР