Христо Иванов взе достатъчно пари от американските фондации за съдебната

...
Христо Иванов взе достатъчно пари от американските фондации за съдебната
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Христо Иванов взе достатъчно пари от американските фондации за съдебната реформа

Христо Иванов взе задоволително пари от американските фондации за правосъдната промяна, съобщи в ефира на Българска национална телевизия водачът на " Д 21 " Татяна Дончева. Тя разяснява измененията в конституцията, обстоятелството, че те са дадени на Конституционния съд и претендентите за нови конституционни съдии.

 

Борислав Белозелов получи грантовете, написа законопроектите по всички американски стратегии, само че въпреки всичко има 30 години сгаж като арбитър, за него подсигуряваме че може да схваща решенията на Конституционен съд и да ги написа, сподели Дончева за единия претендент за Конституционен съд. За Десислава Атанасова сподели: " Влизането на Деси Анатасова в Конституционен съд значи завършек на нейната политическа кариера. Бойко Борисов желае да си реши някакви въпроси. "

 

Мария Габриел е третата видна секретарка, която отговря за българската външна полика в извънредно значим миг за българската външна политика, сподели Дончева, откакто бе припомнила, че Надежда Йорданова е била секретарка на Христо Иванов, а някогашната министърка на туризма - на Валери Симеонов.

 

" Тези, които сега раздават постовете, не се инресуват дали този човек става или не, само че ние сме им дали баницата с гласуването си ", заключи Татяна Дончева.

Запитана допустимо ли е президентът Радев да направи протест на Атанасова, както преди време постъпи Плевнелиев с Венета Марковска, Дончева отговори: " Не мога да кажа. Не бива да попълняме регулаторите или Конституционен съд или Висш съдебен съвет правейки шоу, би трябвало да го вършим като рационални хора - да избираме хора с задоволително висока професионална подготовка. "

 

За вътрешнопартийните процеси в Движение за права и свободи Дочева сподели, че " рационалните политици би трябвало да се приготвят за парламентарни избори в недалечно бъдеще. " " Тези лози, говорещи глави, които приказват против възнаграждение, рискувайки репутацията на заведението, което са приключили - обидно е по всякъкъв метод да бъдат сугестирани хората, че няма алтернавитави ". " Това болшинство щяло да си изкара мандата. И до каква степен ще го докараме като си изкара мандата? Всичко при нас е имагинерно, само че най-после ще се изсипе на нашите глави ", заключи водачът на " Д 21 ".

" Над света е надвиснала международната война - тази в Газа се уголемява, тази работа е обвързвана с разбутването на Европа. И Йемен влиза в този спор. Докъде ще стигнем?! В Париж към този момент има 6 милиона араби и 2 милиона евреи ", добави тя.

 

" В коалицита за всевъзможен ход се мамят. Вижте какво стана със здравния министър - който се е захванал с " Пирогов " си е счупил главата, същото се отнася и за националното радио ".

" А Тагарев - Тагарев всеки ден си проси оставката! "

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР