Христо Иванов коментира оценката на премиера в оставка Кирил Петков

...
Христо Иванов коментира оценката на премиера в оставка Кирил Петков
Коментари Харесай

Христо Иванов отговори на Петков. Обиден ли е за меките китки?

Христо Иванов разяснява оценката на премиера в оставка Кирил Петков за „ меките диалогични китки”, написана и изтрита във Facebook в петък вечерта, откакто Политическа партия върна несбъднат мандата за кабинет. Тогава Петков разгласи в обществената мрежа: "Ние от Продължаваме Промяната сме политическата партия, която няма меки диалогични китки”.

"Демократична България ", която чака да получи третия мандат, откакто ГЕРБ върне втория, неведнъж съобщи, че има подготвеност за диалози със Слави Трифонов и Тошко Йорданов. Час и половина след публикуването на постинга във Facebook Кирил Петков го редактира като махна частта с меките китки.

Демократична България не е афектирана от фразата „ меки диалогични китки “, тъй като „ България е по-голяма от всички нас “, разяснява довечера Христо Иванов в предаването „ 120 минути” на бТВ.

„ Ако отидем на избори и тези избори още веднъж не дадат отговор на въпроса по какъв начин ще се ръководи страната, ще влезем в една безусловно трайна и непредсказуема серпантина на дестабилизация “, разяснява още Христо Иванов в отговор на въпроса за какво политическата групировка ще опита да образува кабинет, в случай че получи третия мандат.

„ Ако ни бъде даден третият мандат, ние би трябвало да предложим форма и би трябвало да опитаме да го да го осъществяваме, тъй като виждаме избрани благоприятни условия. Тези благоприятни условия са свързани с опасности, само че дано да разберем, че няма в тази обстановка, в която се намираме, положителни варианти “, разяснява Иванов.

ГЕРБ може да се окажат първа политическа мощ при избор наесен, само че нямат сътрудници, разгласи зам.-председателят на Демократична България.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР