Християн REDSTAR Пиронков и отборът му Monte не се справиха

...
Християн REDSTAR Пиронков и отборът му Monte не се справиха
Коментари Харесай

Християн Пиронков и Monte също са аут от битката за ESL Challenger Rotterdam

Християн " REDSTAR " Пиронков и тимът му Monte не се оправиха с датчаните от Tricked в основния си полуфинален мач от първата отворена подготовка за шампионата по CS:GO ESL Challenger Rotterdam, победа в който им даваше право да играят в Closed Qualifier-а за шампионата. 

След трагична борба и крайното 2:1 (16-14, 5-16, 16-10) нашето момче и компания евентуално ще опитат шанса си във втората подготовка, която ще започва на следващия ден, а след по-малко от месец за тях ще започва извънредно значимия RMR Road To Rio, където ще срещнат Outsiders/Virtus.Pro в първия си мач.

Трите карти бяха Vertigo, Mirage и Nuke, като дуелът стартира с избор на датския отбор. По време на трите игри не личеше явен победител, имайки поради мощната опора на Monte по време на мап №1 и голямата доминация на техния pick - Mirage. Все отново Християн и съотборниците му разрешиха да се стигне до третия Nuke, където от Tricked бяха безкомпромисни. 

Като причина за недотам увереното показване на тима на родния геймър може да се уточни неналичието на звездата на отбора Мохамад " BOROS " Малхас, чието място бе заето от възпитаника на Astralis Talent Фредерик " Fessor " Сьоренсен. 

Снимка: HLTV
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР