Християн Гущеров е успял да свали цели 40 килограма, за

...
Християн Гущеров е успял да свали цели 40 килограма, за
Коментари Харесай

Светлана превръща дебеланкото си в манекен: Гущеров свали 40 кила заради жена си

Християн Гущеров е съумял да смъкна цели 40 кг, с цел да е на равнището на сексапилната си жена Светлана. Благоверната на милионерския правоприемник сподели преди дни фотография с него във връзка рождения му ден. От нея се вижда, че на 33 години Хриси е паднал до равнището на килограмите, които се разхождал като студент.

Пълната смяна във визията на Гущеров е настъпила в границите на трите години от сватбата му със Светлана до момента. Той мина под венчило през 2018 година, когато имаше тип на надуваема лодка. На множеството фотоси, които тогава изтекоха в общественото пространство, Християн е напъхан в костюм, чиято кройка скрива огромна част от непотребните му килограми. Изтекоха обаче и фрагменти, в които фотоапаратът го е запечатал по риза и гледката е стряскаща. 30-годишният тогава жених наподобява като балон. Три години по-късно обаче излиза наяве, че плеймейтката е съумяла освен да го стимулира да й предложи брак и да я глези като кралица, само че и да го накара да мине на хранителен режим и да отслабне.
В чест на рождения ден на мъжа си Светлана сподели фотография от морската отмора, с която двойката означи празника. Въпреки че на нея Християн се вижда единствено до гърдите, смяната в лицето му не оставя подозрение какъв брой доста е измършавял той. Бузите му са се стопили осезаемо, а изражението му е станало надалеч по-приятно и лъчезарно спрямо преди. Цялостният му тип е по-здрав и пресен и няма нищо общо със остарялото му болнаво лъчение на тлъст човек, който наподобява двойно по-възрастен, в сравнение с е в реалност.

Твърди се, че зад цялата тази положителна смяна стояла неговата брачна половинка, която за три години му роди две деца – момче и момиче. Покрай нея Хриси почнал да прави опити да ограничи калориите, като в това време понижил алкохола и заменил с тренировки запиванията с другари, които били главното му занятие преди да се ожени за русокоската. Тя по този начин го глезела у дома, че излизанията по мъжки му ставали все по-скучни за сметка на фамилния живот с двете им дребни деца.

Резултатът от новия метод на живот на Гущеров-младши стартира да се вижда още по Нова година . Тогава двойката сподели фотография пред елхата, от която стана ясно, че коремът на Християн очевидно се е прибрал. Няколко месеца по-късно той към този момент наподобява като нов човек и, в случай че продължава в същия дух, скоро ще може дори да се изявява като манекен. Гущеров в този момент няма нищо общо с типа си отпреди 6 години, когато сподели „ Да! ” на първата си брачна половинка – фолк певицата Мария. Тогава се говореше, че той тежи в килограми толкоз, колкото жена му е висока в сантиметри – 150 кг против 150 см.

Преди няколко години бащата на Християн – предприемачът Добромир Гущеров, също съумя да отслабне трайно, откакто години наред имаше проблеми с тежестта. Той се стопи с 50 кг – от 142 на малко над 90 кг. Синът е тръгнал по неговите стъпки освен тъй като по този начин наподобява по-естетично, само че и тъй като е по-здравословно, писа Уикенд. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР