Христина Стойчева заема доста сериозна длъжност в министерството, въпреки че

...
Христина Стойчева заема доста сериозна длъжност в министерството, въпреки че
Коментари Харесай

Любовницата на скандалния министър Йоловски – порно звездата на ведомството

Христина Стойчева заема много сериозна служба в министерството, макар че сполучливо може да се влее и в редиците на поп фолка, за смут на всички служители.

Всяка заран силиконовата дама паркира белия си мерцедес пред постройката, който, както се пееше в един чалга шлагер, „ я преследва в живота “, и поема делата във ведомството. Сочното русо прелъщение има и други отличителни белези, присъщи на жанра, тъй като да вземем за пример не пропуща месец, в който да напомпа устните си с филъри, а на работа върви с дантелени рокли като за присъединяване в чалга вертеп.

Министър Йоловски, който пък след абсурда с машините разви фикс идея за гонене и се оплака пред службите, че животът му е заплашен, допускал единствено нея в кабинета си и тя към този момент е поела всички контролни функционалности там, безапелационни са чиновници във ведомството. Двамата стояли заключени до късно вечер в стаята му, само че за никого от подчинените им не е останало в загадка какво тъкмо вършат и по кое време завършват деловите въпроси, тъй като дамата била прекомерно шумна, тъй че да е ясно какво се случва даже през компактно тапицираната кабинетна врата.

 

Експертното тяло на Стойчева не за пръв път попада на управителен пост в държавна институция.

Преди Министерството на електронното ръководство, 40+ годишната русокоска е вършала и в Министерството на земеделието като шеф на Пресцентъра и протокола по време на служебния министър на Румен Радев – Явор Гечев. Нейната сестра също е била трудоустроена там, единствено че в „ Правна дирекция “.

Източник: Уикенд, crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР