Храбрата десетгодишна Адриана Жесперс спаси от сигурна смърт бедстващ таралеж,

...
Храбрата десетгодишна Адриана Жесперс спаси от сигурна смърт бедстващ таралеж,
Коментари Харесай

На смолянско езеро: Храбро момиче спаси от сигурна смърт таралеж, оплетен в рибарска мрежа

Храбрата десетгодишна Адриана Жесперс избави от сигурна гибел бедстващ таралеж, впримчен в риболовен мрежи в смолянско езеро, оповестиха от фондация " Дивите животни ", видя ПИК.

Ето какво написаха доброволците в страницата си във " Facebook ": " Две фамилии на ресторант край едно от смолянските езера. Децата обикалят в близост, до момента в който родителите хапват, отиват с един от възрастните мъже до брега на езерото. Едно от девойките незабавно вижда таралеж в клоните на потопена във водата върба и се хвърля във водата да плува към него, с цел да го извади.

Стига до върбата, само че таралежът се оказва впримчен в изоставена рибарска мрежа и тя не може да го освободи. Във водата влиза и родителят, който е с тях. С ножче съумява да освободи таралежа и го измъкват на брега. Таралежът Гришо дойде при нас за лекуване след хипотермията и неразбираемо какъв брой дългия престой във водата.

Снимките са нищожни и с тъга ги събраха от няколкото индивида, станали очевидци на случката, само че не фотосите са значими. Адриана Жесперс се споделя момичето и е към този момент съвсем на 10 година, а Гриша Григоров е мъжът, който и оказа помощ да освободи таралежа. Адриана Жесперс мечтае да стане ветеринарен доктор, а ние мечтаем да има повече ветеринарни лекари като нея.

Адриана, до момента в който пораснеш и завършиш ветеринарна медицина, надяваме се " Дивите Животни " да има към този момент свое място, избавителен център за диви животни. За нас ще бъде чест да работиш в него! ".

Доброволците от фондацията, които избавят диви животни, поеха дребния бозайник. Гришо сега е на лекуване във Ветеринарна клиника " Добро скимване " в кв. " Изток ".

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР