Хотелската верига Marriott International Inc представи тригодишен план за отваряне

...
Хотелската верига Marriott International Inc представи тригодишен план за отваряне
Коментари Харесай

Marriott открива 1700 хотела за три години

Хотелската верига Marriott International Inc показа тригодишен проект за отваряне на повече от 1700 хиляди хотела по целия свят, възвръщайки на акционерите до 11 милиарда $ и осигурявайки годишна облага до 8,50 $ за акция до 2021 година, съобщи Ройтерс.

Компанията Marriott International, която има известни марки като Ritz-Carlton и St. Regis, възнамерява да добави 275-295 хиляди стаи в хотелската си верига за три години, което би могло да донесе в допълнение $400 милиона доходи през 2021 година и 700 милиона $ годишно след стабилизиране на новата база.

Печалба в размер сред $7,65 и Щатски долар 8,50 на акция до 2021 година, плануват също по този начин от компанията. Средната стойност в този диапазон е по-висока от прогнозата на анализаторите от $7,72 на акция, написа Reuters.

По време на този тригодишен интервал, Marriott възнамерява да изплати дивиденти в размер на милиард $1,9 до Щатски долар 2 милиарда и да обезпечи назад изкупуване на акции на сума от $7,6 до $9 милиарда.

През последния месец, компанията има не оправда прогнозите за приходите на Уолстрийт за 4-тото тримесечие и предвижда по-по-ниска от предстоящата облага за цялата година. Marriott изясни разочароващото си показване заради слабото търсене в Северна Америка, на най-големия си пазар.

В доклада за облаги и загуби се показва, че огромното нарушение на данните предходната година коства на компанията 28 милиона $, само че застрахователите покриват по-голямата част от тази сума - към 25 милиона $.

На 30 ноември 2018 година Marriott разгласи, че хакери са съумели да пробият резервационната система Starwood и да откраднат данни от 500 милиона посетители, които са резервирали стаи преди 10 септември 2018 година. Нападателите са получили достъп до имена, адреси, дати на раждане, телефонни номера, имейл адреси, паспортни номера, детайлности за резервацията. В някои случаи изтеклите данни за платежни карти. В началото на 2019 година компанията направи ново изказване, съгласно обновени данни, офанзивата е засегнала единствено 383 милиона клиенти.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР