Хотелите и ресторантьорите във Варна и край морската столица са

...
Хотелите и ресторантьорите във Варна и край морската столица са
Коментари Харесай

Павлин Косев: Варненските хотелиери и ресторантьори са доволни от вносните кадри

Хотелите и ресторантьорите във Варна и край морската столица са удовлетворени от непознатите фрагменти, които страната внася, с цел да обезпечи летните туристически сезони. Това сподели за Moreto.net ръководителят на Асоциацията на хотелиерите и ресторантьорите във Варна Павлин Косев.

„ Очаква се още веднъж сложен летен сезон за туристическия отрасъл във връзка с фрагментите в туризма. “, сподели представителят на сектора.

Той добави, че от ден на ден шефове и притежатели на хотели и заведения за хранене осъзнават казуса и се стараят да положат старания за превъзмогването му. започнаха да осъзнават, че казусът с фрагментите ще се задълбочава, а не противоположното.

„ До в този момент всички се оплакваха, че нямат фрагменти, само че никой не търсеше казуса в някаква степен в себе си. За да задържат чиновници си и да ги подтикват последователно започнаха да развиват обществена политика. Организират се повече тиймбилдинг стратегии, изпращат най-важните си служите на образование в чужбина за сметка на компанията, подаряват карти за спорт, СПА и за в допълнение здравно обслужване. Започнаха да внедряват от ден на ден допълните обществени стратегии, с цел да изразят доверието към чиновници си. Вече се регистрира и растеж на заплатите. Все повече притежатели се стараят да задържат по-голяма част от фрагментите, с цел да имат едно несъмнено ядро за идващия сезон. Така новите чиновници могат да бъдат въведени доста по-бързо в работата от по-опитните. “, разяснява Косев. Той е безапелационен, че и това лято ще се наложи импорт на фрагменти от чужбина.

„ По-голямата част от притежателите и шефовете споделят, че са удовлетворени от чиновниците, които идват от Молдова, Украйна и други страни. Дори се стараят да ги привлекат и за идващ сезон като им оферират поощрения. “, изясни ръководителят на Асоциацията на хотелиерите и ресторантьорите. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР