Хотел, разположен на територията на летището край Стокхолм, предлага спокойно

...
Хотел, разположен на територията на летището край Стокхолм, предлага спокойно
Коментари Харесай

Хотел край Стокхолм приютява домашни любимци, за да не се плашат от зарята

Хотел, ситуиран на територията на летището край Стокхолм, предлага умерено посрещане на Новата година на 300 кучета и шест котки, които няма да изживеят напрежението на новогодишната заря и петарди, оповестява ДПА.

 © фотография: АРХИВ
Екстрата е планувана в хотел " Карион ", ситуиран на територия на летището Арланда, отстоящо на 42 километра северно от шведската столица. Услугата " щастливо куче " управата на гостилницата предлага от 2013 година. Примерът на " Кларион " за умерено посрещане на Новата година от страна на четириногите, без да се стъписват от гърмежите, бе последван и от други хотели.
 Кучетата в суматоха от пиратките на Нова година Кучетата в суматоха от пиратките на Нова година
По време на новогодишните празници зачестяват случаите на изгубени кучета, предизвестяват от организацията "Четири лапи ". Гърмежите на Нова година пре...

В празничната нощ стопаните, настанени в Кларион, могат да изведат своите домашни любимци по живописна пътечка, водеща до близкото езеро. Те биват посрещани на рецепцията със специфична фирмена чанта, в която има и кокал за дъвчене за техния Шаро. Кучетата не са допускани обаче в ресторанта, само че умерено могат да бъдат обслужвани, дружно с господарите си, посредством рум сървис. Някои от салоните на хотела са непокътнати за гости без кучета, тъй че да не пораждат спорове.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР