Хотел Фолти Тауърс отново ще отвори врати, а 83-годишният британски

...
Хотел Фолти Тауърс отново ще отвори врати, а 83-годишният британски
Коментари Харесай

Култовият сериал Фолти Таурс се завръща


Хотел " Фолти Тауърс " още веднъж ще отвори порти, а 83-годишният английски комедиант Джон Клийз ще се завърне като невротичния хотелиер-мизантроп Базил Фолти в продължение на едноименния комедиен сериал от 70-те години на предишния век, съобщи Франс прес, базирайки се на продуцентите. 

Култовият " Фолти Тауърс ", който имаше единствено два сезона - през 1975 и 1979 година, беше определен за най-хубавия ситком на всички времена от сп. " Рейдио таймс " през 2019 година

Сериалът, предаван и в България, споделя за премеждията на Базил Фолти, в облика на който се превъплъщава Джон Клийз - една от звездите на комедийната група " Монти Пайтън ". 

Продължението, написано от Клийз, ще наблюдава неволите на Базил Фолти в актуалния свят. Сега той  управлява бутиков хотел дружно с щерка си, чието битие преди малко е разкрил, оповестиха от продуцентската компания " Касъл рок ентъртейнмънт ". 

В продължението Джон Клийз ще си партнира със личната си щерка Камила Клийз. 

Клийз похвали разбирането на продуцента Матю Джордж за креативния развой. " Когато се срещнахме за първи път, той предложи страхотна концепция и дружно с него и  дъщеря ми Камила имахме една от най-хубавите креативен сесии, които помня ", сподели комикът.

Миналата година Джон Клийз разгласи, че ще има предаване по ултраконсервативния канал Джи Би Нюз (GB News), наименуван от комика " канал за независимост на словото ". Очаква се шоуто му да се появи на екран тази година. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР