Хоспитализиран тийнейджър, който не може да ходи, да говори или

...
Хоспитализиран тийнейджър, който не може да ходи, да говори или
Коментари Харесай

„Не мога да ходя, да говоря или да се храня – лекарите не вярват какво не е наред с мен и мисля, че ще умра“

Хоспитализиран младеж, който не може да върви, да приказва или да се храни се опасява, че ще почине, тъй като лекарите не са съгласни, че тя има МЕ.

Мили МакАйнш, на 18, споделя, че страда от МЕ, което е толкоз остро, че не може да върви или да седи и се бори да говорете или преглъщайте. Дори и най-малките чувства като допиране, звук и светлина са непоносими, защото нейната сензорна свръхчувствителност я оставя в мъка.

„ Чувствам се като че ли загивам. Постоянно ме боли. Аз съм в мъка и те не ме слушат “, сподели тя за своето тестване, което тя разказва като „ изтезание “. „ Не устоявам повече. Трябва да се прибера у дома. “

Мили беше диагностицирана персонално с тежък миалгичен енцефаломиелит (МЕ) и беше призната в болница през януари, с цел да й бъде сложена сонда за хранене след положението й се утежни и тя престана да гълтам храна или течности.

Семейството на Мили твърди, че тя е „ молила “ лекарите да й оказват помощ да яде при идването си и им е споделила, че е гладна, само че в този...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР