Хосеп Гуардиола ще бъде новият треньор на Ювентус и дори

...
Хосеп Гуардиола ще бъде новият треньор на Ювентус и дори
Коментари Харесай

Гуардиола оставя "Сити" заради "Ювентус"?

Хосеп Гуардиола ще бъде новият треньор на " Ювентус " и даже към този момент е постигнал сделка с управлението на италианския гранд за 4-годишен контракт! Информацията е на италианския публицист Луиджи Гуелпа, който през 2018 година пръв разкри, че Кристиано Роналдо ще облече екипа на " бианконерите ".

" Научих, че Гуардиола към този момент се е договорил с управлението на " Ювентус " да подпише контракт за идващите 4 години. Източникът ми е същият човек, който ми сподели за Роналдо ", съобщи Гуелпа пред радио CRC.

В момента испанецът е отпред на " Манчестър Сити ", а контрактът му е до края на сезон 2020/2021. С " жителите " той преследва втора поредна купа на Англия, откакто предишния сезон стана първенец, а в този момент отборът му води в класирането с 1 точка пред " Ливърпул ".
Гуардиола: Ако загубим от " Ливърпул ", всичко свършва Според мениджъра на "Манчестър Сити ", отборът на Клоп е най-хубавият в света
Преди да застане отпред на " Сити " Гуардиола стана 3-кратен първенец на Испания с " Барселона " и два пъти завоюва Шампионската лига с каталунците, за които играеше като футболист. След това застана отпред на " Байерн " Мюнхен, с цел да завоюва 3 трофеи на Германия.

" Ювентус " пък е в серия от 7 следващи години като първенец на Италия. Начело на отбора е Масимиляно Алегри, който е в основата на последните 4 триумфа на отбора в локалното състезание. Неговият контракт изтича през 2020 г.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР