Хосеп Гуардиола, мениджър на “Манчестър Сити”, заяви, че в Англия

...
Хосеп Гуардиола, мениджър на “Манчестър Сити”, заяви, че в Англия
Коментари Харесай

Пеп: В Англия е по-трудно от Испания и Германия

Хосеп Гуардиола, управител на “Манчестър Сити”, съобщи, че в Англия по-трудно се става първенец, в сравнение с в шампионатите на Испания и Германия. Треньорът е печелил трофеи с “Барселона” и “Байерн”, в този момент е на път да го направи и с отбора на “гражданите”. “Сити” е единствено на 3 точки от златото след триумф с 3:1 над “Тотнъм”.

„ По-трудно е да станеш първи във Висшата лига спрямо Бундеслигата или Примера дивисон – сподели Гуардиола. – Това е поради атмосферните условия, стадионите, броят мачове без почивка… Този успех, на който се надяваме да стане факт идната неделя, ще го помним до края на дните си. Това ще бъде един от най-големите триумфи в кариерата ми. Сравнявам го с първата си купа с „ Барселона “ и спечелването на Шампионската лига тук на „ Уембли “ във финала против „ Манчестър Юнайтед “. Почти сме свършили работата. Важното е, че се стремяхме да станем първенците, играейки футбола, който харесваме. И успяхме да го реализираме. “

Един от противниците на „ Сити “ през новия сезон ще е „ Уулвърхямптън “. Водачът в Чемпиъншип стана и на доктрина първият нов член на Висшата лига на Англия за 2018/19.

Снимка: Facebook
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР