ХОРОСКОПИзточник: Lamqta.comОвен През този ден не се заглеждайте по никого

...
ХОРОСКОПИзточник: Lamqta.comОвен През този ден не се заглеждайте по никого
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Проблеми със закона за една от зодиите. Друга ще плати скъпо за грешки, направени днес

ХОРОСКОП

Източник: Lamqta.com

Овен
През този ден не се заглеждайте по никого и не флиртувайте с представителите на противоположния пол. Последствията могат да бъдат най-непредсказуеми и неподходящи. И самите Вие ще съжалите, че сте почнали тези рискови игри. Устройте си ден на стеснителността! 

 
Телец
Телците, както нормално, са правилни на закона и съблюдават традициите, само че през днешния ден са склонни да нарушават разпоредбите и да постъпват по този начин, както им подсказва интуицията. Обкръжаващите ще недоумяват, когато постигате триумф, и ще са уверени, че всичко е станало вследствие на случайност, на стичане на събитията и напълно не може да имате някаква заслуга за това, а камо ли, че е плод на Вашите старания. През този ден е най-добре да не обсъждате съществени въпроси, а да се отдадете на неофициално другарство с другари. Ще блеснете с духовитост и ще повдигате настроението на обкръжаващите. Лесно ще завоювате благосклонностите и дори може да породите у някого същинска обич.

Близнаци
Днес на Вашия обичан човек ще бъде мъчно да разбере, към какво тъкмо се стремите в своите връзки с него. А да знае това за него ще бъде витално належащо, тъй като той в противоположен случай няма да се усеща решително, когато е паралелно с Вас. Може би ще му подхвърлите някоолко версии?...

Рак
Времето, което наскоро сте посветили на фамилните отговорности е било прекарано плодотворно и до някъде забавно, само че Ви е коствало доста сили. Даже и когато нещата вървят почти добре, отново има някакви прочувствени неприятности: недоразбиране с другари или огромно натоварване на работа. Поради всичко това през днешния ден сте доста по-чувствителни от нормалното. Отделете малко време с цел да съберете сили и се заемете с това, което може да Ви помогне.

Лъв
Финансовите проблеми могат да се появяват и да изчезват, само че през днешния ден Вие навлизате в такава фаза, когато държанието Ви по паричните въпроси ще се окаже под контрола на хора, които имат въздействие над Вас. Напомнете им, че сте в положение независимо да се справяте със своите задания, а по-късно потвърдете думите си с дейности. Спомнете си, по какъв начин напоследък сте хвърляли прахуляк в очите, и се постарайте да стоите по-на страна от този хлъзгав път. Покажете, че в действителност умеете да боравите рационално със своите пари.

Дева
Днес би трябвало да избягвате егоистичността и недостаъчното схващане на страстите на другите. Постарайте се да се избавите от ревността и нападателните настроения в любовта. Възможни са спорове заради взаимно финансиране, застраховки налози и завещание. В съдействието проявете почтеност във всяко отношение.

Везни
Определено може да се каже, че днешният ден е доста уместно време за всякаква неофициална активност, която не изисква съблюдаване на непоколебим правилник и не допуска вдишване на огромна отговорност. Заниманията, изискаващи активизация на въображението и нешаблонно мислене - в противен случай - могат да се окажат приятни и продуктивни. Не може да се каже, че това е най-подходящия миг за търсене на доктор, посещаване на здравно учереждение или начало на нов курс на лекуване. Не са изключени проблеми с храносмилането.

Скорпион
Книгата, която ще Ви попадне през днешния ден, ще се окаже доста потребна и радикално ще преобърне визиите Ви за това, какви би трябвало да бъдат идеалните любовни връзки. Постарайте се оптимално да сте в сходство с прочетеното, без да унищожавате нито личния си живот, нито живота на Вашия обичан човек.

Стрелец
Днес в общуването с Вашия обичан човек би трябвало да се ръководите от това, което съвестта Ви подскаже. През този ден тя ще Ви дава напълно точни препоръки и ще бъде безпогрепен знак за правилността на всички Ваши решения и действия.

Козирог
Днес ще бъдете още по-съобразителни и наблюдателни. Използвайте своите гении, с цел да предпазите някой от хората, които Ви обкръжават, от огромни неточности. Възможно е напъните Ви да не бъдат оценени по достолепие, само че единствено след няколко дни хората ще се разтапят пред Вас за направеното положително и за това, че сте се намесили. Това е следващото удостоверение за това, че постоянно знаете по кое време сте прави! Ще съумеете по друг метод да погледнете на това, по какъв начин сте избрали своето бъдеще и още един път ще се зарадвате, че сте избрали различен път.

Водолей
За грешките, позволени през този ден, ще се постанова скъпо да заплатите. С интерес Ви следят авторитетни хора, поддръжката на които евентуално би помогнала да се издигнете в службата. Така че не е зле да положите старания, с цел да се покажете откъм най-хубавата си страна, а и да им извършите положително усещане. Възможно е да имате проблени в персоналните връзки: изтощени сте и прочувствено, и физически, а околните Ви не схващат това, и чакат от Вас оптимизъм и жизнерадостност.

Риби
Днес е извънредно подобаващ ден, с цел да си покрещите с обичания човек един на различен. Не в смисъл да се скарате, а просто да поиграете на свада, изясняване на връзките и световен скандал. И ще се насмеете на воля, и ще свалите напрежението, и гласните си връзки ще разработите. Колко изгода от елементарни гръмки звуци!

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР