Хороскоп за Овен През тази седмица е добре да излезете от

...
Хороскоп за Овен
През тази седмица е добре да излезете от
Коментари Харесай

Хороскоп за цялата седмица от 19 до 25 февруари! Късметът ще кацне на рамото на 2 зодии

Хороскоп за Овен

През тази седмица е добре да излезете от омагьосаният кръг, в който сте се сложили. Разширете контактите си, излизайте повече, посещавайте мероприятия, които досега не са били в полезрението ви.
Особено нужна ще е смяната в фамилните връзки, където са се натрупали не малко въпроси за решение. Най-добре направете това още в първите 2-3 дни от седмицата и не чакайте почивните дни. Здравето ви изисква повече дисциплинираност и грижи от ваша страна.
Хороскоп за Телец

През тази седмица бъдещите планове ще ви се костват доста примамливи, само че истината е, че не сте подготвени за тях или най-малко не и за действителни дейности. Водете се най-вече от разсъдъка ви, който ще ви подсказва, че в този момент е време за деликатен разбор на обстановката към вас. Пазете се от влизането в нечестна игра. Рискувате да загубите другари, които с нищо не са заслужили пренебрежителното ви отношение. Почивните дни са уместно време за физическо натоварване, с помощта на което да повдигнете общия ви тонус.

Хороскоп за Близнаци

Тази седмица се пригответе за съществени тествания. Може да ви се стори, че всеки се е сетил да ви търси и натоварва с проблемите и работата си. Хубавото е, че няма да ви бъде безинтересно и всичко ще бъде същинско развлечение за вас. Дори самите вие може да вдигате летвата на опциите си. Не прекалявайте с натоварването и си осигурявайте задоволително часове сън и отмора изключително от сряда нататък. Ако не желаете да бъдете търсени през почивните дни ще се наложи да изключите телефона си.

Хороскоп за Рак

Тази седмица ще въздаде нужното правораздаване. Много неща ще застанат на мястото си, въпреки в началото да не наподобява по този начин. Ще имате динамични дни, изключително при започване на седмицата, когато ще се наложи да носите две дини под една мишница. Усилията ви обаче ще бъдат възнаградени и доста скоро ще се наслаждавате на плодовете на труда ви. В персонален проект ще се чувствате обичани и обгрижвани.

Хороскоп за Лъв

Пословичната ви продуктивност ще ви издигне на нови по-високи върхове в кариерата ви. Изненадващо покачване може да ви накара да се чувствате същински щастливци, само че това би трябвало да е и знак, че след сериозната работа ви следва и сериозна отмора. Не си мислете, че може да минете без нея. Организмът ви е отпаднал от несъразмерното натоварване и си желае своето. Изберете красиво и безшумно място, където да си починете същински и да се заредите с нова сила и хрумвания.

Хороскоп за Дева

Тази седмица ще ви изненада прелестно в персонален проект, коетоще се отрази позитивно и на служебното ви състояние. Сега е моментът да договаряте условия в своя изгода. Борете се за задачите ви и не мислете дали го заслужавате или не. Естествено, че го заслужавате! В фамилията не предприемайте промени или иницативи. Нека останат по този начин, както са. Може би е време да помислите за лятната ви отмора.

Хороскоп за Везни

Красотата идва от нас самите, тъй че се обърнете към себе си в случай че имате потребност от смяна. Така и към вас събитията ще стартират да се трансформират в мечтаната тенденция. Много е значимо да не се обвинявате за нищо. Бъдете сигурни, че сте на прав път, изключително в случай че се чувствате добре. В средата на седмицата може да получите писмо. В четвъртък и петък обърнете внимание на финансовото ви положение, с цел да не ви изненадат непредвидени разноски. Бъдете по-пестеливи и рационални в харчовете си.

Хороскоп за Скорпион

Седмицата ще стартира с положително въодушевление и чувство за освобождение от ваши паники. Много е значимо да си налагате да мислите позитивно. Така обстановката към вас ще се проясни и ще може да се чувствате добре в кожата си. Активността ви ще е най-хубавото ви лекарство. Освен това не се затваряйте вкъщи и се пробвайте да прекарвате повече време на открито. Точно в този момент срещите с другари ще са изключително потребни за вас.

Хороскоп за Стрелец

Някои от убежденията ви може да претърпят смяна. Това не е срамно, а естествен стадий от развиването ви. Не се опасявайте да бъдете разнообразни. Повечето представители на знака ще имат забавно събитие в средата на седмицата. Рискувайте да се запознаете със сфера на изкуството, която досега е била неразбираема за вас. В персонален проект за независимите представители на знака може да се завъртят поредност от събития, които да ги разделят самотата им. Все отново не бъдете прекомерно раздаващи се. Дайте си време да опознаете колегата си.

Хороскоп за Козирог

Тази седмица е уместно време за това да въведете ред във финансите си. Замислили сте пътешестване, само че в последния миг може да изникне събитие, което да изисква повече инвестиции. Търсенето на заем може да ви вкара в прекомерно огромни заеми. Бъдете реалисти и в случай че е належащо се откажете от пътуването, като го отложите за по-подходящ интервал. В работата, в средата на седмицата, може да настъпят някои изненади. Не се противете на измененията. Те ще донесат единствено позитиви за вас.

Хороскоп за Водолей

Тази седмица ще ви се наложи да измененията ритъма си на работа и да наваксате останалата част от групата. Не си мислете, че няма да се справите. Не забравяйте да ползвате всички козове, с които разполагате, в това число очарователната ви усмивка и способността ви да създавате другарства. В средата на седмицата може да помислите за курс, на който да се запишете, с цел да повишите квалификацията си. Не правете взаимни отстъпки с храненето си, с цел да може тонусът ви да е на равнище. В фамилията са вероятни различия в четвъртък. Помислете добре по какъв начин наподобяват постъпките ви в профил и бъдете почтени със себе си и околните ви.

Хороскоп за Риби

Тази седмица ще ви е нужна двойна доза сила, религия и може би още един чифт ръце. Единствено спокойствието ще ви помогне да не попаднете под лавината от задания. В понеделник станете по-рано, с цел да намерите време за закуска и гимнастика. Положителното мислене и даже няколко сеанса медитация също ще са ви от изгода. В сряда наложително намерете повече време за разходка на открито или занятие, което най-малко малко да ви откъсне от тежестта на отговорностите. В четвъртък ви чака приятна вест, която ще ви даде криле. Не се колебайте през почивните дни да зарежете всички мисли за работа някъде надалеч от града.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР