Хороскоп за днес, 22 юли:ОвенИмайки предвид тенденцията на днешния ден,

...
Хороскоп за днес, 22 юли:ОвенИмайки предвид тенденцията на днешния ден,
Коментари Харесай

Не сте длъжни да се съобразите с този хороскоп

 Хороскоп за през днешния ден, 22 юли:

Овен

Имайки поради наклонността на днешния ден, не се разстройвайте, в случай че нещата не се получават на момента. Не се опитвайте да спорите с началника си, изключително в случай че е жена, оставете нещата за идващите дни.

Телец  

Ден, в който ще усетите върху себе си благодатта на положителните действия (ако сте правили такива). Нищо чудно в случай че някой сътрудник ви предложи за премия и даже може да получите хвалба от шефа си.

Близнаци

Ако вярно си “изиграете картите ", още по здрач ще бъдете опиянени от успеха си. Трябва да внимавате в картинката и да избягвате да блъфирате, с цел да не паднете в личния си капан.

Рак

Днес бихте могли да имате не дребна изгода от заниманията си. Обръщайте по-голямо внимание на детайлите и реда в това, което вършите. Но като цяло шансът е на ваша страна.

Лъв

Днес ще се наложи да си изясните някои взаимоотношения, което няма да ви е доста елементарно. Шансът е на ваша страна, по тази причина не бързайте да се отказвате, а действайте. Не всичко е такова, каквото ви се коства.

Дева

Ще сте много енергични и подготвени за помощ. Недейте единствено да поемате цялата работа върху плещите си, нали и другите имат да научат някои уроци. Бъдете деликатни с прочувствените прояви. Не смесвайте персоналното със служебното.

Везни

Денят е малко комплициран в прочувствено отношение. Опасенията ви за едно или друго най-вероятно ще се окажат безпочвени. Но пък денят е прелестен за обич, не се разсейвайте, а действайте по въпроса.

Скорпион

Денят ще е един от тези, в които изпитвате задоволство, че сте съумели да свършите доста неща. Организацията ви ще е безупречна и освен това ще можете да извлечете изгода от всичко, което вършиме.

Стрелец

Днес може съществено да се разстроите от някакви дреболии. Опитайте се да гледате оптимистично на нещата и с подобаващата доза комизъм, с цел да не станете жертва на събитията.

Козирог

И да се разсейвате, и да проявявате раздразнителност, нещата няма да се оправят през днешния ден, тъй че имайте самообладание. Не се опитвайте да предизвиквате ориста, нищо няма да спечелите от това.

Водолей

Денят е много удобен за вас. Освен, че ще съумеете да дирижирате събитията, може даже да получите някой малък подарък от ориста. Не прекалявайте, обаче с хвалбите, с цел да не си останете “с пръст в устата ".

Риби

Днес ще сте много по-практично настроени и ще желаете да получите действителен резултат на всичко, с което се захванете. Добър миг да приключите с неща, които все отлагате.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР