Хороскоп за днес, 1 април:ОвенТова е добро време за привеждането

...
Хороскоп за днес, 1 април:ОвенТова е добро време за привеждането
Коментари Харесай

Няколко зодии се молят този хороскоп да не се сбъдне

Хороскоп за през днешния ден, 1 април:

Овен

Това е положително време за привеждането на жилището ви в ред, предлага ви се да извършите ремонт, да подновите или просто да разместите мебелите, да извършите пристройка или даже да купите ново жилище имот земя или различен неподвижен парцел. Не е изключено началото на сериозна и учредена на огромна пристрастеност връзка, която може да приключи със сключването на брак. Старайте се във всичко да спазвате мярката и бъдете деликатни при избора на колегата и мястото за отмора. Материалното ви състояние може доста да се усъвършенства – прекъснато е към този момент безумното харчене на пари. Ако сте си купили нещо скъпо, то си коства парите.

Телец

Вероятно е да се почувствате излъгани, защото индивидът се е оказал друг, за който се е представял. В отговор на настойчивите молби, вие през днешния ден би трябвало твърдо да кажете " не “. Днес вашата отмора може да бъде обвързвана с самоусъвършенстването. Днес е допустима среща с неискрени хора, а те могат да бъдат разпознати по погледа, жестовете, мимиката и тембъра на гласа.

Близнаци

Не може да бъдете наречени щастливец в общоприетия смисъл на думата. Вашите любовни връзки могат да бъдат много несигурни. Възможно е да се обръщат към вас с разнообразни молби, заемайки вашето свободно време и отвличайки ви от обичаните занимания. Днес Близнаците са склонни към развлечения, удоволствия и излишества. Удоволствието ви коства скъпо.

Рак

При допустимо пътешестване се появява неочаквана любовна връзка. В връзките си с родителите и членовете на фамилията може да сте много капризни и упорито да се стремите непрекъснато да командвате. Това време е удобно за увеселителни пътувания, занимания с изкуство, и с естетически типове спорт / гимнастика, бални танци/. Имате опция да вземете присъединяване в интернационалните надпревари в чужбина, където изцяло евентуално е да постигнете забележителни резултати.

Лъв

Притежавате мощно персонално привличане и триумф при общуването с противоположния пол. Възможни са доста любовни интриги и романи. Вие сте благородни и постигнали победа, сте способни да протегнете ръка на врага и да му помогнете да се изправи на крайници. Вие сте склонни към промени, към всевъзможни непредвидени действия и събития. Не позволявайте на вашата благотворителност да ви разори, защото за развлеченията на своите другари сте способни да харчите пари и време.

Дева

При влюбените може да има свади и взаимни обвинявания. На Девите може да не доближава досетливост, чевръст разум и дарба да координират, както личните си действия, по този начин дейностите на членовете на фамилията. Днес няма да сте способни за дейна активност. Трудно ви е да се справите с проблемите без финансова поддръжка.

Везни

Таен противник или противник се пробва да ви показа в неизгодна светлина, само че бърка. Възможно е прелестно известие, приемането на източник на ентусиазъм и вяра за по-добро. Трябва да се употребяват удобните трендове на деня, да се преработят доста неща, да се провеждат нови, да се помогне на нуждаещите се от вашето присъединяване хора. Възможно е връщането на остарели задължения.

Скорпион

Денят е обвързван с прочувствения и сетивен полет на Скорпионите, богати с въображение и фикция. Вие притежавате удивителната дарба да се борите за своите ползи без завист и се надявате на схващане от страна на околните. Възможно е феновете на екстравагантността да съумеят да осъществят и най-смелите си фантазии и да осъществят своята характерност.

Стрелец

Избягвайте празните диалози, многословието и пошлостта в общуването. Добър ден за другарство, подписване на брак и забременяване. Благоприятен ден за отмора, духовно видоизменение и превъзмогване на подозренията. Възможно е да се засилват връзките със стари другари, живеещи надалеч. Вероятно е сполучливо пътешестване. Днес може да ви се наложи да измъквате сътрудниците или близки ви хора от неволя и да извършите благотворителни акции.

Козирог

Въведете порядък в мислите и възприятията си. Втората половина на деня е удобна за хармоничните брачен връзки. Ако желаете да се откъснете от работата, обърнете се към безконечните полезности – класическата музика и литературата. Възможно е през днешния ден да се появи вярата за възстановяване на материалното състояние.

Водолей

В персоналната сфера са назрели огромни промени – мнозина трансформират съществено своя обичай, допустимо е прекосяването в нов дом, ремонт или огромни разбърквания вкъщи. Външната студенина и необщителност, свойствени за Водолеите, няма да способстват за взаимното схващане. Желателно е да отложите пътуванията, надпреварите и състезанията, защото е огромна вероятността от провали, контузии, несполуки и болести. Финансовото ви състояние надалеч не е идеално.

Риби

Този ден минава под знака на любовните разочарования. При нестабилните двойки са вероятни свади и спорове. Здравите фамилии изживяват метаморфоза на своите връзки и на битовите условия. Необходима ви е отмора и промяна на ситуацията. Оценете действително своите финансови благоприятни условия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР