Хороскоп за деня – 28 март 2024, четвъртък Овен Предстоят ви

...
Хороскоп за деня – 28 март 2024, четвъртък Овен
Предстоят ви
Коментари Харесай

Нова любов и големи промени в живота на Овена, а Лъвът да не пренебрегва знаците на съдбата!

Хороскоп за деня – 28 март 2024, четвъртък

Овен
Предстоят ви значими промени в живота. Очакват ви приятни безредици. Възможно е да започнете нов бизнес или пък да ви се обяснят в обич. Влюбените може в този ден да предложат брак. Съвместният им живот ще е благополучен. Възможни са болки в гърлото и главоболие.

Телец
Можете да приключите с нещо натоварващо за вас. Идва време на повече наслада, която да си доставите, стига да пожелаете. Общуването, контактите и срещите могат да ви донесат оферти, контракти, смяна. Семейните да не подценяват децата си! Поговорете и ги подкрепете!

Близнаци
Бъдете наблюдаващ и участвайте единствено в мечтани от вас начинания! Предизвикателствата приемайте без терзания! Доверете се на интуицията си! Денят ще е прелестен за тези дами, които са посветили живота си на изкуството. Може да реализират огромен триумф. 

Рак
Бъдете с отворени сетива, наблюдавайте и се възползвайте от всяко състояние за ваше положително! Ще ви върви и в любовта. Може да вземате значими решения, от които ще зависи бюджетът ви през идващите няколко месеца. Не е желателно обаче да вземате или да давате пари назаем. 

Лъв
Не надценявайте силите си! Заемете се с осъществяване на тези задания, които не търпят отсрочване! На критиците отговаряйте с почитание! Не подценявайте нито препоръките им, нито знаците от ориста! В ден като този даже и неприятелите може да ви посочат правилния път. 

Дева
Може да съумеете, в случай че разчитате единствено на своите сили и умения. Не давайте напразни обещания и не поемайте повече задължения, от колкото можете да извършите! Може да ви изненадат с непристойно предложение. Обвързаните да внимават, да не подхващат рисковани дейности!
 
Везни
Това е ден, в който не би трябвало да играете функции, а да сте такива каквито сте. Свалете маските и бъдете откровени! Ако се опитате да излъжете или пък се хвалите за нещо, което не сте постигнали сами, ще се изложите. Възможни са финансови проблеми, внимавайте защо давате пари!

Скорпион
Днес сте като императори на смеха, само че може да се посветите на нова идея - да помагате на хора в неволя или даже единствено да накарате близките да се усмихват. Бъдете великодушни и любящи! Не очаквайте нищо в подмяна! За добрините ще бъдете възнаградени, само че не в този момент.

Стрелец
Не се сърдете на сътрудниците си, в случай че са ви дали обещание поддръжка, а не могат да си изпълнят обещанието! Ако имат проблеми като вашите, е обикновено да нямате огромни упования към тях. Желателно е да не поемате нови задължения. Избягвайте разногласията с околните си!

Козирог
Избягвайте разногласията с началниците и сътрудниците си! Не бъдете прекомерно строги към децата и взискателни към околните си! Вместо да ги укорявате за минусите им, помогнете им да си поправят грешките и да да станат по-добри! Възможни са проблеми с очите.

Водолей
Някои от дамите през днешния ден ще се тормозят за приходите си. Възможно е да се стигне до разправии, само че не е във ваш интерес в този ден да се карате с началници, сътрудници или настоятелен сътрудници. Опитайте се да изчистите недоразуменията и да хармонизирате връзките  с вашите близки! 

Риби
Този ден не е за оттегляне. Отстоявайте позицията си, правилата, убежденията и идеалите си! Бъдете обаче снизходителни към хората, които са осъзнали грешките си и желаят да ги поправят! Ако обичаният човек се нуждае от близостта ви, не го подценявайте!
 
за всички зодии
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР