Хороскоп за деня – 24 февруари 2024, събота Овен Избягвайте разправии

...
Хороскоп за деня – 24 февруари 2024, събота Овен
Избягвайте разправии
Коментари Харесай

Вижте кой ще се радва на късмета си! Телецът да не се обяснява в любов

Хороскоп за деня – 24 февруари 2024, събота

Овен
Избягвайте разправии с близките! Ако са ви ядосали, не бързайте да им се карате! Днес би трябвало да сте спокойни и по-търпеливи. Не искайте от децата си да мислят като вас! Има заплаха от вирусно заболяване.

Телец
Този ден е превъзходен за всевъзможни инициативи. Може да сте малко изнервени сутринта, само че бързо е ви мине и всичко, с което се захванете, ще ви се отдава елементарно. Денят обаче не е добър за пояснения в обич. 

Близнаци
Не пестете време и пари, с цел да радвате тези, които обичате! Носете тоалети с цвят индиго! Това ще ви вдъхне сили и убеденост. Възможни са обаче болки в корема. Може да започнете диета или процедура за пречистване на стомаха и червата. 

Рак
Самочувствието ви пораства. В този ден може да срещнете и нови другари или любовта. Не се отхвърляйте от това, което сте възнамерявали, тъй като денят е превъзходен и може да го осъществите по-лесно в този момент! 

Лъв
Заемете се с реализацията на тези задания, които не търпят отсрочване! Желателно е да ограничете контактите и да не се срещате с хора, с които не се чувствате добре. Може да станете жертва на енергийни удари. 

Дева
Не се захващайте с значими каузи сутринта, тъй като ще сте много разсеяни! Пазете се от измамници! У дома ви чакат приятни изненади. Възможни са обаче проблеми, свързани с нервната система.

Везни
Избягвайте споровете! Желателно е през днешния ден да сте надалеч от свекърви и тъщи. Ако не се чувствате добре, потърсете здравна помощ! Болестите в този момент може да се окажат доста рискови.

Скорпион
Не надценявайте опциите си! По-добре сутринта да сте по-пасивни, тъй като може да си пропилеете времето и старанията ви да напразни. Денят обаче е добър за пътувания и за срещи с другари.

Стрелец
Авантюристите да внимават! Днес всяка стъпка, която вършиме, би трябвало да е добре премислена. Обърнете внимание на здравословното си положение! Възможно е да се обострят някои болести. 

Козирог
В този ден може да сложите началото на това, което сте възнамерявали. Може и да срещнете своята сродна душа. Нужно е обаче да сте по-решителни. Не пестете комплиментите и ласките! 

Водолей
Радвайте се на шанса си, само че в случай че ви помолят за помощ, не отхвърляйте! Ако сте се скарали с родственици или другари, е време да се сдобрите. Пийте повече течности! Желателно е преди хранене да има в чашата ви чай.

Риби
Добре е и да започнете диета, в случай че има потребност да намалите тежестта си. Не е зле да отделите през днешния ден повече време за разходки и за спорт. Пазете се обаче от измамници и от досадници! Не вярвайте на клюкари и интриганти!

за всички зодии
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР