Хороскоп за деня – 1 май 2023, понеделник Овен Предположенията ви

...
Хороскоп за деня – 1 май 2023, понеделник Овен
Предположенията ви
Коментари Харесай

Пари за Рака, но да внимава с флирта!

Хороскоп за деня – 1 май 2023, понеделник

Овен
Предположенията ви може да не се оправдаят. Вместо да очаквате уместно отношение, поемете самодейност! Новини или пътешестване ще открият пред вас нови хоризонти. Не се колебайте да извършите това, което е нужно, с цел да зарадвате индивида, който обичате!

Телец
Аналитичните ви качества са върхови през този ден. Можете да постигнете доста, в случай че сте сигурни, че това, което вършиме, е вярно. Средства за осъществяването на задачите ще се намерят по непредвиден метод. Споделяйте с обичания това, което ви вълнува и той ще ви поддържа!

Близнаци
Преценете добре личните си благоприятни условия и търсете съидейници за плановете си! Подвластни сте на отминаващи страсти и пристрастености. Не претоварвате зрението си! Не използвайте през днешния ден парфюми и намалете цигарите! Препоръчва се ликвидиране на червата.

Рак
Може ненадейно да се появи опция да увеличите приходите в фамилния бюджет. Не отхвърляйте нито работата, нито удоволствията! Необвързаните обаче да внимават с флирта, тъй като може да бъдат излъгани!

Лъв
Придържайте се към одобрени способи за сполучлива реализация! Разширявайте знанията си и планирайте ловко стъпките си! В този ден ще се разбирате добре както с по-младите, по този начин и с по-старите. Уроците, предадени от вас, елементарно ще бъдат разбрани. Възможни са болки в слепоочията. 

Дева
Творчеството ви може да се появи в разнообразни сфери. Едва ли от ненадейно обзелото ви ентусиазъм ще се роди нещо гениално, само че в този ден ще се чувствате от рода на хвърчащите хора, както споделяше гениалният Валери Петров. Близките ви обаче бързо ще ви приземят. Не ги подценявайте!

Везни
Подходящо време е за разбор на постигнатото. Не отлагайте значимите за вас неща! Можете да преодолеете инерцията с повече физическа интензивност. Намерете си занятие, което ви кара да творите! Желателно е през днешния ден да пиете по-малко течности, изключително алкохол.

Скорпион
Не би трябвало да предприемате значими каузи в този ден, тъй като рискувате да се изложите. Може да се захванете с тези неща, които не търпят отсрочване. Внимавайте, тъй като ще сте много разсеяни!

Стрелец
Нови сили за бъдещи каузи ще получите, в случай че се постараете да се освободите от товара на предишното. Лесно ще усвоявате познания и ще боравите с информация. Може да се отстраняват бенки и да се изглаждат бръчки. 

Козирог
Спонтанен идеалистически подтик или ентусиазъм ще ви връхлети и преобрази. Високата сензитивност към страстите на близките може да бъде мощно преимущество за вас. Бъдете деликатен и грижлив към околните си и най-много към децата! Помогнете им да намерят правилния път!

Водолей
Влюбените да не жалят напъните си, с цел да зарадват индивида, който обичат! Мъжете може да се изкушат, само че да внимават с флирта, тъй като има огромна заплаха тайните им в този ден да бъдат разкрити! 

Риби
Може да постигнете доста в този ден, само че вечерта би трябвало да сте си вкъщи. Не е желателно тогава даже да мислите за значими каузи. Нищо не планирайте, тъй като проектите ви ще се объркат! Може единствено да си почивате или да се забавлявате с индивида, който обичате.

за всички зодии
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР