Хороскоп за 25 март: Козирогът го очакват неуспехи в любовта,

...
Хороскоп за 25 март: Козирогът го очакват неуспехи в любовта,
Коментари Харесай

Хороскоп за 25 март: Козирогът го очакват неуспехи в любовта

Хороскоп за 25 март: Козирогът го чакат неуспехи в любовта, вижте какво следва в понеделник за останалите зодии.

Овен
Вие може да бъдете много по-мърморещи от елементарното във връзка с обичания човек, само че това бързо отшумява. Днес се оживява общуването с роднините и приятелите на фамилията.

Телец
Постарайте се да оправите връзките си с всички, с които сте се скарали или сте в обтегнати връзки. През втората половина на деня са вероятни леки скарвания с околните, въпреки че няма забележими аргументи за това.

Близнаци
Любовните срещи са сполучливи. Днес ви е доста елементарно да стигнете до общо значимо решение. Присъствието ви в обществото работи на хората успокояващо и може да се възцари деликатност и обич.

Рак
Не е изключено през днешния ден да се почувствате щастливи. Взаимната обвързаност и обич стоплят и успокояват душата ви. Възможно е, очаквайки доста от живота, да възлагате на децата си по-големи очаквания и те могат да ви подведат.

Лъв
Не са изключени проблеми с лица от противоположния пол. Изгодното предложение или забележимият прогрес в работата може да се окажат съмнителни. Разчитайте на помощта на близките.

Дева
Днес може да получите удостоверение за правилността на своя избор. Някои Деви съумяват да поправят поразклатилото им се фамилно състояние.

Везни
Може и по този начин да се случи, че точно през днешния ден да решите да извършите виновната крачка. Благоприятни са годежите и сключването на споразумения.

Скорпион
Възможно е мнозина да се окажат в сложната обстановка да избират сред желанията и дълга. Вие много нервничите и сте загрижени за своето здраве и по тази причина може да сте капризни и внезапни с близките.

Стрелец
Постарайте се през втората половина на деня да не се натоварвате с работа и да не бързате. Отидете на посетители, да пиете кафе, прекарайте вечерта с обичания си човек.

Козирог
Голяма е вероятността да не ви потръгне в любовта, което може да ви докара до обезсърчение и черна потиснатост. Възможно е през днешния ден да пожелаете да отложите някои проблеми за по-нататък.

Водолей
Мъжете-Водолеи могат да бъдат истински в мисленето си и забавни в събеседването с поклонниците на техния гений. Любопитството и острият ви ученолюбив разум ви принуждават да търсите почтени за вашия разсъдък събеседници.

Риби
Само единици от Рибите съумяват да осъществят фантазиите си, които не са ги напускали в течение на целия им живот. Днес децата може да станат ваши съидейници и да ви поддържат в комплицирана обстановка, на което вие малко сте разчитали.

 

Източник: Horoskopa.com

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР