Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Още един приятен ден,

...
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Още един приятен ден,
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 25 Август! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Още един прелестен ден, забавлявайте се, играйте, само че внимавайте по пътищата, много безразсъдно постъпвайте. В края на краищата съобразявайте се, не сте единствените участници в придвижването.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Започвате седмицата с готовност да извършите доста неща, единствено не си пилейте времето да обяснявате на близките желанията си. Непременно прочетете пощата си, тъй като там може да ви чака в действителност добра изненада.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Щадете силите си, не се изхвърляйте прекомерно. Има доста неща за извършване, само че въпреки всичко неделята е ден, в който би трябвало да си позволите това, което ви е на сърцето.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Днес сърцето и мозъкът ви ще са си разменили функциите и това в действителност е доста необичайно. Вие в какви ли не обстановки сте изпадали, че това ле ще ви стресне – рационално сърце и сензитивен разум. Всъщност това е идеалната композиция, изпробвайте я.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Не бъдете прекомерно съществени, малко повече усмивки ще стопят дистанцията сред вас и близките. Не давайте ухо на клюките, има къде- къде по-интересни занимания, можете да вземем за пример да изхвърлите ненужните неща.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Отдали сте се на фантазии, вместо да хванете бика за рогата. Май лятото стартира да ви омръзва към този момент. Е, още няколко купона няма да са ви непотребни.Вместо да мечтаете хващайте телефона и събирайте другари.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Днес е ден по-скоро сантиментален, в сравнение с отдаден на съществени занимания. Припомнете си няколко забравени стиха, направете нещо благо за хората, които обичате, и ще се почувствате необикновено.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Днешният ден ще е като сбъдната молитва за вас. Ще се появяват точните хора, на точното място, в точното време, май Господ е много по-добър логистик от всички, които сте срещали (всъщност той е най-добрият). Важното е, че ще се чувствате щастливи.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Още един прелестен ден, забавлявайте се, играйте, само че внимавайте по пътищата, много безразсъдно постъпвайте. В края на краищата съобразявайте се, не сте единствените участници в придвижването.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Ще се чувствате ужасно, влюбени и замечтани, никаква работа, просто всичко е по вашата компетентност – да се наслаждавате на мига. Може би и компютъра част от удоволствието другояче щяхте ли да си четете хороскопа в този момент...

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Малко ще се объркат проектите ви през днешния ден поради претенциите на околните ви. Не се дразнете, а намерете градивно решение. Вие сте индивидът, който може да оправи нещата, даже да наподобяват безнадеждни.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР