Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Днес ще ви вълнуват

...
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Днес ще ви вълнуват
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 8 Януари! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Днес ще ви вълнуват много прозаични неща, само че все пак прекомерно значими. За кой ли път ще установите, парите все не доближават, с цел да си купите всичко, което желаете. Не се потискайте от такива неща, нищо чудно да получите отнякъде в допълнение.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Днес ще се чувствате енергични и подготвени да свършите доста работа, без значение от пречките, които ще се появят. Спазвайте разпоредбите, с цел да не съжалявате след това, че сте си изгубили времето в безрезултатна опозиция.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Малко разсеяни сте през днешния ден и не ви се занимава с всякакви съществени неща. Ще ви се желае да не ви закачат доста много и по опция да останете сами, с цел да се занимавате с това, което си харесвате.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Днес ще сте ангажирани най-много с приятелите си или пък с сътрудниците си. Всички неща, които би трябвало да извършите, а също и желаете да извършите, все ще са в тези групи. Недейте прекомерно да се отдавате на страстите си, включвайте и разсъдъка от време – в точния момент.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Съпротивлявайте се, в случай че ви карат да бързате. Това несъмнено не е най-творческото положение. По някое време като се опомните и възстановите способността си да мислите трезво ще се учудите по какъв начин са могли да ви вкарат в сходно премеждие, само че към този момент ще е късно.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Малко разсеяни стартирате новата седмица. Мислите ще ви носят някъде надалеч, само че несъмнено не и в работата. Труден ден за работа, гледайте да не извършите някой гаф.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Днес си коства да започнете нещо световно. Ако нямате сходни стремежи, започнете повече дребни неща, не си коства да пропилеете на вятъра този подарък на деня.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Днес внимание и вглъбеност несъмнено няма да ви доближават. Какво пък днешният ден ще е много радостен и нехаен. Само не казвайте на шефа,)

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Днес най-важното е да слушате интуицията си. Ако нещо засече или откаже да работи, безусловно потърсете помощ от нечия друга вътрешен глас.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Днес няма да ви е елементарно да убедите хората в правотата си. Не си коства и да се пробвате, просто постъпете по този начин както смятате за вярно. А правотата ще ви признаят след това.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Поприключи първата вълна от празници и е време да отдъхнете малко. Днес е добре да прекарате повече време вкъщи си, стига да можете, имате потребност от малко успокоение и време за размисъл.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР