Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ще ви се иска

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ще ви се иска
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 21 Септември! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ще ви се желае да се впуснете в нещо ново и извънредно. Някое рисково прекарване мощно би ви заинтригувало. Все отново бъдете по-практични и се съобразете с даденостите.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Днес може да ви е малко некомфортно, тъй като мъчно ще успявате да контролирате всичко и всички. Май е ден, в който би трябвало да се оставите ориста да ви води, даже да ви е неприятно.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Искате или не, само че е значимо да имате обществена изява и даже реализация. Нещата ще се завъртат в тази посока, тъй че по-добре използвайте събитията в своя изгода.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Днес извънредно мощно ще ви нервират хората, които натрапват препоръките си. Бъдете общителни (доколкото може), само че безапелационни, не им позволявайте да ви се “качат на главата ”. Бройте до 5 преди да кажете нещо обидно, а през днешния ден доста такива думички ще ви идват на устата.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Ще имате опция да наваксате изгубените шансове. Не се тревожете и се концентрирайте върху служебните си отговорности. Действайте практично и ще си спестите доста време и ненужни старания.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Желанието ви е едно, а действителността ви предлага нещо напълно друго. Трябва да измененията нещо, в случай че желаете да намерите вътрешен покой, а това в действителност ви изтезава - хем не желаете смяна, хем не може да продължавате повече по този начин.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Бъдете внимателни в контактите си и най-много внимавайте на кого какво разказвате. Може да се разочаровате от някой, на който сте вярвали абсолютно, само че не позволявайте това да промени отношението ви към този човек. Дайте му още един късмет да ви потвърди, че е предан към вас.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Труден ден. Днес ще имате много задания, само че най-важното е да не губите общия взор върху нещата и да не изпадате в ненужни детайлности.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Днес шансът ще е на ваша страна, не го пропилявайте за нелепости, а направете нещо, което в действителност си коства – ухажвайте някой, който се прави на недосегаем или пък си пуснете фиш.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР