Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Сериозните неща ще ви

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Сериозните неща ще ви
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 7 Октомври! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Сериозните неща ще ви отегчават. Не бързайте да бягате, когато нещо не се получи съгласно чашите упования, не се отхвърляйте елементарно от желанията си, проявете повече неизменност.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Днес не трябва в нищо да се отклонявате от познатата, тествана скица на деяние. Нищо ново и непознато през днешния ден няма да ви донесе стремежи триумф.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Помогнете на близък, все някой ден ще се наложи различен на вас да помогне. Днес ще имате много свободно време, тъй че вместо да мислите за нелепости, по-добре - помагайте.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Денят е доста прелестен и всичко ще се подрежда отлично. Работа ще имате даже в остатък, само че пък резултатите ще са повече от удовлетворяващи.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)На света има доста незаменими хора (поне в сърцето ви), само че виж незаменими движимости съвсем няма. И през днешния ден не забравяйте, че по-добре е един път да видиш, в сравнение с 100 пъти да чуеш.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Един превъзходен ден. Не се задълбавайте доста в минали неща, че ще си докарате някоя меланхолия. Порадвайте се на слънчевия ден и хората към вас. Днес просто споделете фантазиите си.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Много по-динамичен и изпълнен с голям брой срещи и диалози. Прочетете деликатно електронната си поща и не подминавайте инцидентните срещи, нищо чудно точно от тях да научите нещо прекомерно потребно.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Ще се чувствате спокойни и сигурни в това, което вършиме. Подходящ ден да извършите къс обзор на финансовото си положение. Не правете взаимни отстъпки с правилата си, след това ще съжалявате.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Трябва да сте доста комбинативни и да действате бързо, тъй като ще имате доста неща за решение. Все отново не избързвайте прекалено много, изключително в приказките. Бъдете деликатни с детайлите и не пропускайте срещите си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР