Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Не губете контакт с

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Не губете контакт с
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 25 Май! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Не губете контакт с Вашето вътрешно прочувствено Аз. Днес ще сте изключително сензитивно и даже обидчиви. Може и да изплуват някои остарели модели на държание и мемоари. Опитайте да ги наблюдавате, съзирайте повявата и проявлението им и просто им поблагодарете, тъй като и с помощта на тях сте където сте и тъй като дълго време са били Ваша отбрана.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ще се пробвате да анализирате възприятията и връзките си, което най-вероятно ще Ви се отдаде. Въпросът е - и какво от това? Защо би Ви послужил този брилянтен разбор, в случай че в връзките с другите, в действителност Ви е значимо просто да ги харесате. Понякога има химия, от време на време не и тук анализите не оказват помощ изключително.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Днес ще работите постепенно и деликатно, ще действате внимателно и леко консервативно. Нетипичен метод за Вас, само че пък доста подходящ за днешния ден. Пазете гърлото, не прекалявайте със студените питиета.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Ще се занимавате най-вече със личната си персона, в сравнение с с каквото и да е друго. Хубаво е да си обръщате внимание, само че и всички останали да се въртят единствено към Вас е малко прекомерно. Не губете възприятие за мярка.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Ще сте по-чувствителни, прочувствени, интуитивни, възприемчиви и креативен настроени. Избягвайте ролята и на жертва, и на избавител, просто бъдете себе си. И не се самосъжалявайте никога.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Днес на напред във времето ще излязат проблемите със свободата. Импулсът към самостоятелност може да е извънредно мощен и освен това може да Ви донесе куп неудобства. Бъдете себе си, само че без да изисквате от близките послушание на личните ви правила.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Ще се чувствате съществено ангажирани, без значение от всичко. Отговорното ви отношение няма да ви разреши всякакви волности, даже да желаете.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Днес оптимизмът ще замести мятането от едно въодушевление в друго и просто ще се радвате на живота. Идете на екскурзия, открийте някое екзотично място, радвайте се на живота.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Когато желаете да разсеете един призрачен сън, не би трябвало да затваряте очи, а необятно да ги разтворите. Насладете се на елементарните неща, радвайте се на самия живот и му позволете да тече през Вас.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Не са изключени спорове с близките. Опитайте се да разберете гледната точка на индивида против вас, другояче ще сте под непрекъснато напрежение.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР