Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Днес ще бъдете малко

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Днес ще бъдете малко
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 5 Август! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Днес ще бъдете малко лековерни, само че пък това няма да ви навреди. Да ви измами никой няма да посмее, само че пък да повярва човек в някакви небивалици си е занимателно.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес най-сетне ще ви се отдаде случай да покажете на близките какъв брой доста ваши прелестни качества не са забелязали до момента. Не се надувайте, ще развалите целия резултат.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Най-добра отмора за вас през днешния ден ще са тихите, не предполагащи някаква интензивност развлечения. Почетете, погледайте телевизия и не вярвайте на тези, които ви убеждават, че едно разчистване на къщата ще ви накара да се почувствате по-добре.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес ще бъдете малко лековерни, само че пък това няма да ви навреди. Да ви измами никой няма да посмее, само че пък да повярва човек в някакви небивалици си е занимателно.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Колко дълго може да се оплаквате и да се жалвате от живота? Погледнете цветята, послушайте птиците, това е по-добър метод да си прекарвате времето. А пък като гледате и слушате, може и по-добре да ви стане.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Днес ви е обхванала една лека меланхолия или равнодушие, та чак вие не се понасяте. Излезте на открито, пообщувайте с хората. Малко слънчеви бани ще ви се отразят добре, а и някои разказ може да започнете около това.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Бъдете подготвени - следва ви прекомерно комплициран избор, освен това в много щекотлива сфера каквато са персоналните взаимоотношения. Някои ваши думи и дейности ще учудят даже самите вас.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Днес ще ви се наложи повече да говорите, с цел да утешите някого или да му помогнете да откри правия път. Има огромна заплаха да се увлечете в нравоучения. Внимавайте, ставате досадни.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Отложете решаването на всевъзможни въпроси, които изискват безапелационен отговор. Каквото и да кажете през днешния ден, на следващия ден сигурно ще желаете да си измененията отговора.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Убедете се, че сте изцяло в ред от главата до петите, тъй като през днешния ден ще сте толкоз разсеяни, че нищо чудно да тръгнете нанякъде по пантофи или с домашните одежди.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР