Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Щом имате куража да

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Щом имате куража да
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп За Днес 19 Май Само В Брадва.бг! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Щом имате куража да започнете нещо, значи имате и куража да съумеете. Просто тръгнете, вдъхновете другите, овладейте силата. Не търсете други провокации преди да сте се справили с днешното.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ще търсите усамотение и неща, които да Ви въодушевяват. Грубото отношение ще Ви наранява мощно и ще разбалансира страстите Ви. Опитайте да не се въвличате в групови мероприятия и отделете време за водни процедури. Дори един душ ще Ви помогне да изчистите наслоените негативни страсти.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Нестандартните обстановки и странните хора ще предизвикат забавни хрумвания у Вас. Способни сте да задействате огромни групи от хора единствено със силата на личната си убеденост в крайния резултат.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Любопитството и удоволствието ще са основните мотиватори на дейностите Ви, което единствено по себе си е много практично. Най-важното е да се отърсите от страховете си, да опитомите тревогата и да дадете път на смелото си сърце.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Може да разчитате на положителния шанс. Независимо, че няма да сте в работно въодушевление, ще съумеете да свършите много неща. Голяма работа сте, когато имате претекст за деяние и най-много, когато вършиме нещата на драго сърце.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Малко напрегнат ще се чувствате, само че за това повода е персонално във вас. Не бъдете прекомерно мнителни към всичко и всички. Радвайте се на живота.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Днес имате потребност от помощ. Бъдете толерантни към сътрудниците си и не се впускайте в безсмислени разногласия. Не се опитвайте да шокирате близките и не ги поучавайте, просто бъдете част от екипа.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Ден, в който ще имате за извършване повече, в сравнение с можете да понесете. С добра организация на времето и ресурсите можете да постигнете чудеса. Резултатите ще покажат още веднъж, че сте отличници.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Вниманието Ви ще е към света, който Ви заобикаля, той ще е Вашият тласък и подбудител към деяние. Покажете своята уникалност, покажете любовта си, споделете своите качества с другите, това е смисълът.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Някъде вътре във Вас е прикрит голям запас от познания и страстите са тези, които съумяват да извадят на повърхността едвам някои елементи от него. Днес в действителност ще сте като мина за скъпоценности за всеки, който Ви развълнува.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР