Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Ще имате шанс да

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Ще имате шанс да
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 25 Юли! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Ще имате късмет да се изявите, само че ще имате толкоз други неща за извършване, че би трябвало да сте многоръкия Шива, с цел да съумеете. Не се опитвайте да променяте разпоредбите, а намерете метод да ги спазвате. Дисциплината в фамилията не постоянно е неприятно нещо, имайте го поради.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Много зависи от това до каква степен обективно ще оцените ситуацията си сега. Не си правете илюзии за отношението на близките към вашите хрумвания и към вас самите в частност. Нещата не са по никакъв начин неприятни, просто би трябвало да ги приемете такива, каквито са.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Малко напрегнати ще се чувствате през днешния ден. Не се вживявайте прекомерно в дребните ежедневни недоразумения. Винаги може да погледнете на протичащото се с възприятие за комизъм. Представете си, че сте просто артист в съответната обстановка и тя не Ви касае директно.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес може да изкарате някои лев в допълнение. Най-важното е да имате предварителна идея за нещата и да не оставяте всичко на произвола. И другото, което не е без значение – харченето, не пилейте за ненужни неща.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Няма да се чувствате настроени за доста работа, а по-скоро противоположното. Денят е много добър за срещи и диалози. Ще сте доста въодушевени и ще жадувате за завършения. Късметът е с вас, не му изневерявайте.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Отговорностите ви няма да са по никакъв начин дребни, само че пък премията за положените старания изцяло ще ви задоволи. Не се захващайте с доста неща по едно и също време.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Днес ще получите любовта, която в действителност заслужавате, в случай че обаче самите вие сте обичали същински. Хубав ден да си вършиме проекти и да давате препоръки на близките, нещо, което доста обичате.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Хубав ден да уредите някои остарели отговорности. Като цяло погледът ви към света ще е доста по-философски и ще сте склонни даже да жертвате личния си интерес в името на нечие непознато положително. Само не се чувствайте отговорни за това, в случай че в действителност сърцето ви копнее да помогне – направете го, в случай че ли не, по-добре си запазете желанията.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Не е от най-спокойните дни, само че с добра организация можете да постигнете доста неща. Бъдете подготвени да помогнете, само че не и да свършите работата на другите, ценете личното си време и персоналните си старания.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Хубав ден, без особени неприятности, уместно време с цел да деянията самодейностите си. Всичките ви смели инициативи могат да се увенчаят с триумф, единствено бъдете смели и естествено – работете в съдействие.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР