Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Петък в края на

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Петък в края на
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 24 Август! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Петък в края на лятото, което беше едно неизмеримо лято. Всъщност прекрасен ден, който Ви носи сбъднати фантазии и забавни вести. Не спирайте вдъхновението, уловете го, създайте нещо красиво.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес е ден по-скоро сантиментален, в сравнение с отдаден на съществени занимания. Припомнете си няколко забравени стиха, направете нещо благо за хората, които обичате, и ще се почувствате необикновено.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Малко ще се объркат проектите ви през днешния ден поради претенциите на околните ви. Не се дразнете, а намерете градивно решение. Вие сте индивидът, който може да оправи нещата, даже да наподобяват безнадеждни.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Още един прелестен ден, забавлявайте се, играйте, само че внимавайте по пътищата, много безразсъдно постъпвайте. В края на краищата съобразявайте се, не сте единствените участници в придвижването.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Ще се чувствате ужасно, влюбени и замечтани, никаква работа, просто всичко е по вашата компетентност – да се наслаждавате на мига. Може би и компютъра част от удоволствието другояче щяхте ли да си четете хороскопа в този момент...

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Прекалено доста се впечатлявате от външните условия, тълкувате прекомерно превартно думите на близките. Опитайте да сте справедливи и да не търсите предумисъл във всяка дума и деяние на хората към Вас. Понякога е нужно просто да се отпуснете.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Днешният ден ще е като сбъдната молитва за вас. Ще се появяват точните хора, на точното място, в точното време, май Господ е много по-добър логистик от всички, които сте срещали (всъщност той е най-добрият). Важното е, че ще се чувствате щастливи.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Днес сърцето и мозъкът ви ще са си разменили функциите и това в действителност е доста необичайно. Вие в какви ли не обстановки сте изпадали, че това ле ще ви стресне – рационално сърце и сензитивен разум. Всъщност това е идеалната композиция, изпробвайте я.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Днешният ден е просто една същинска почивка, пробвайте да я изживеете пълноценно. Все ще се намерят всякакви видове, които ще се опитат да ви помрачат настроението, само че вие не им доставяйте това наслаждение.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Не се поддавайте на всеобщото мрънкане, в края на краищата към момента е лято и е просто обидно да бъдете намръщени. Идеален ден за занимания и спорт. Ако прекарате повече време в компанията на дребни деца ще се усетите даже и подмладени.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР