Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Кой знае защо днес

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Кой знае защо днес
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 12 Юли! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Кой знае за какво през днешния ден ще се замислите какво бихте могли да извършите за жилището или за околните си. Ще имате потребност от сигурност и домакински уют, прекарайте деня със фамилията си.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес изключително сполучливо ще ви се отдава планирането, че даже и прогнозирането на всякакви неща. Не пропускайте да се включите в някоя групова активност, имате потребност да се почувствате като част от едно цяло.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Малко сложен се оказва този ден за вас. Сигурно ще чувствате на плещите си бремето на съществени отговорности. Не си позволявайте да изпитвате възприятие за виновност, тъй като това може да ви смаже.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Ще ви се случват такива събития, които ще ви слагат на ръба сред действителното и нереалното, може и да се чудите на кой свят тъкмо се намирате. Не позволявайте положението ви да провокира рецесия в връзките ви.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Ако нямате време за отмора, виновността ще си е ваша. Поели сте доста отговорности и не трябва да вършиме неприятно усещане като не извършите дадените обещания.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Днес можете умерено да си блаженствате на сянка и да не се претоварвате с доста храна и физически действия. Имате ли да свършите нещо значимо, гледайте да го сторите до обед.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Трудно ще ви е през днешния ден да се измъкнете от къщи. Причината да не реализирате грандиозните си проекти от сутринта може да се дължи единствено на неприятната ви организация. Бъдете по-дейни, през днешния ден е добре да се погрижите малко за здравето си като се поразходите повечко.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Използвайте първата част от деня, с цел да свършите домакинските си отговорности, тъй като следобяд няма да ви остане време. Бъдете по-толерантни и сговорчиви и не се опитвайте да се наложите непременно.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Гледайте да свършите преди обед всички тези неща, които ви задържат в къщи, с цел да можете следобяд, да си отдъхнете задоволени от добре свършената работа.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Един превъзходен ден за вас, в който ще ви се желае да приключите с всичко започнатото. Сутринта е най-добре да си поспите и да действате след обед, в случай че е безусловно неотложно.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР