Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Интересен ден за Вас.

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Интересен ден за Вас.
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 2 Юли! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Интересен ден за Вас. Много ще философствате и малко съответни неща ще свършите. Затова по-добре отделете този ден за интелектуални занимания, а практичните оставете на подобаващите хора.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Добър ден за почистване. Днес сполучливо можете да се избавите от всичко излишно. Въпреки умората ще усетите облекчението, че стартирате на чисто.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)И днешния ден е подобаващ за учене, само че явяването на изпити може да мине малко проблематично. Не се опитвайте да дискутирате въпроси, за които даже не сте чували. Освен това за самите вас би било добре да не избухвате по най-незначителни мотиви.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Би трябвало да работите по-старателно, а освен да мислите за премията, която ви се поставя откакто приключите. Естествено е да се чувствате изтощени и отпаднали, следователно потърсете помощ, само че никога не си зарязвайте работата.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Сутринта ще се чувствате радостни и безгрижни, ще вършиме нещата с лекост. Следобед обаче ще се наложи да сте по-стегнати и проведени, в случай че желаете да има някакъв резултат от напъните ви.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Днес няма търпите ни най-малка интервенция в персоналните си каузи, подготвени сте надали не със зъби и нокти да отстоявате позициите си. С други думи, през днешния ден сте революционно настроени и може да свършите много недомислени неща.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Отново сте си взели маската на сериозен и виновен човек и през днешния ден никой не може да ви разсмее, тъй като става дума и за пари или добавяне на средства. Все отново даже и финансите си имат своята смешна страна. Погледнете се в профил, не сте ли занимателна картинка, с тази каменна физиономия?

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Изпитайте себе си през днешния ден, рискувайте. Имайте поради, че през днешния ден агресивността ви ще е в най-висшата си точка, тъй че леко с хората към вас, а и с мебелите. Не забравяйте - не сте единствените способни хора на света, съобразявайте се и уважавайте другите.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Днес напълно безнаказано можете да си позволите много неща в яденето и козметиката, а останалите оставям на вашата съвест. Не прекалявайте обаче със стоенето пред компютъра или тв приемника. Ако ви е чак толкоз неотложно, най-малко носете защитни очила.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Идеален ден да научите нещо ново. Днес ще запомняте и осмисляте доста по-добре информацията. Освен това можете да се изказвате безпроблемно, речта ви ще се лее и ще омайва слушателите.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР