Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Един ден, в който

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Един ден, в който
Коментари Харесай

Прочетете Своят Точен Хороскоп За Днес 6 Март Само В Брадва.бг! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Планетите Във Вторник!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Един ден, в който не трябва да се разсейвате с всяко забавно нещо, което се появи. Организация и ред са нещата, които изисква от вас този ден. Давайте си и отмора, не се претоварвайте, ритъмът е от значително значение.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Покажете на света, че сте в положение да се забавлявате откровено и по детски и той ще ви отвърне с обич и признателност. Понякога е нужно просто да се отпуснете и да позволите на нещата да се случват от единствено себе си.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Доста трагично ще приемате даже напълно незначителни неща, в случай че се почувствате персонално наранени. Просто се освободете от отрицателните усеща, те основават тежест и незадоволство. Включете възприятието си за комизъм.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Използвайте вътрешната си проницателност и аналитичното си мислене, с цел да се измъкнете от уловките, които светът е заложил на всички места към вас. Преценявайте деликатно без да отделяте прекомерно доста време. Бъдете бързи, само че и прецизни в същото време.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Доколко и защо съхранявате нещата в живота си. Дайте си сметка през днешния ден дали не сте натрупали прекомерно доста задания поради нережителност или пък поради безучастие. Какво ви кара да задържате нещата при себе си, в себе си, към себе си и дали не е време да поразчистите?

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Кое е това, което ви прави неповторими и разнообразни и дали го употребявате по най-хубавия метод. Опитайте да не се самоизмъчвате, а да приемете нещата такива каквито са в тяхната действителна демонстрация.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Вие рядко се самосъжалявате, само че през днешния ден какво ви става? Направете нещо за някой различен и продължете самоуверено напред с нормалната доза оптимизъм и аристократизъм, които са ви вътрешно присъщи.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Осъзнайте опциите, които ви предлага животът и решете какво тъкмо желаете. Не е нужно да търсите и обяснявате за какво нещо не може да се случи, разберете за какво това е допустимо.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Ден, в който можете да получите самопризнание за нещата, които сте създали. Но преди този момент в действителност би трябвало да сте половили нужните старания. В противоположен случай - поемете отговорност за несвършеното от вас персонално.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Един ден, който ще ви отвори прозорец към света. По един или различен метод ще се почувствате въвлечени в планове и действия доста по-мащабни от ежедневните и дребни занимания. Погледнете света от високо, през днешния ден е вашият ден да бъдете философи.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР