Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Днес ще имате по-голяма

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Днес ще имате по-голяма
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 20 Март! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Днес ще имате по-голяма потребност от състрадание и внимание. Само не приемайте ролята на жертва, по този начин няма да постигнете нужния резултат. Най-ползотворен е деня за тези, които се занимават с изкуство.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ще има много неща за доизкусуряване и споразумяване и би трябвало да сте доста деликатни да не изпадате в непотребни детайлности. Не единствено ще си изгубите времето, ами и ще изнервите всичко живо в близост.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Днес ще се чувствате не толкоз енергични, само че пък ще сте доста по-нежни и загрижени за близките. Днес слушайте вътрешния си глас, той няма да ви подведе..

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Опитайте се просто да сте естествени. Не позволявайте на безпокойството да ви завладее,това може да провали целия ви ден. Променете настройката си, знаете, че това е най-важното.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Днес нещата ще се случват бързо и за малко. Трябва да сте способни да уловите мига, обаче на мърво място е значимо да сте сигурни какво тъкмо желаете.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Ако добре сте възнамерявали нещата до този миг, през днешния ден към този момент бихте могли да имате някои парични приходи. Активните дейности през днешния ден не са за препоръчване, единствено ще изхабите силите си, а резултатите ще са изцяло незадоволителни.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Днес ще приемете като своя заветна цел заниманието. Определено ще сте настроени еретично по отношение на всички правила. Все отново внимавайте до каква степен рисковано постъпвате.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Най-сериозната спънка през днешния ден ще са личните ви страсти. Опитайте да надмогнете страховете и най-много предишното. Сложете край и започнете на чисто.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Бъдете подготвени да се изправите против личното си разточителство. Има какво да извършите по въпроса. Дайте си сметка какво и за какво толкоз доста пилеете.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)По-приятен е днешният ден от предходните, няма да имате толкоз доста задания, а и нещата ще вървят по-плавно. Само бъдете по-внимателни с парите, през днешния ден не правете огромни покупки, няма да са ефикасни.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР